Cum a reușit Teddy să-și trezească stăpânul din comă. Medicii au fost ȘOCAȚI

Tedy a reușit să-și trezească stăpânul din coma indusă medical după ce bărbatul a fost internat cu pneumonie, după ce ani de zile s-a luptat cu cancerul. Patrupedul a primit o „învoire” specială din partea personalului unității medicale pentru a-și vedea stăpânul, scrie metro.co.uk.

Loading...

Bărbatul de 65 de ani a ajuns la spital, suferind de pneumonie, iar medicii au decis să-l bage în comă indusă medical. Medicii au fost șocați să descopere că bărbatul s-a trezit din comă după ce câinele său, un Poodle Schnauzer de cinci ani, a început să latre.

„Miracolul” s-a petrecut la trei zile după decizia medicilor de a-i induce coma, iar de atunci, personalul medical i-a permis animalului de companie să-și viziteze stăpânul frecvent după ce au observat că bărbatul dă semne rapide de recuperare.

„Teddy este un cățel remarcabil. Întotdeauna le spun oamenilor că l-am salvat pe Ted, iar el, la rândul său, pe mine”, a declarat Andy Szasz, stăpânul animalului.

Specialiștii în nutriție spun totul despre o alimentație SĂNĂTOASĂ: „Câinii au nevoie de…”

Cu toții știm că o alimentație adaptată fiecărei rasă de câine este cel mai important factor pentru o viață lungă și sănătoasă a animalelor noastre de companie, iar la PetExpo, târgul dedicat animalelor, producătorii de hrană pentru animale au venit cu produse alimentare noi pentru câinii de orice rasă și vârstă.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Animal Zoo, un bun specialiști în nutriția animalelor a răspuns unor întrebări la care mulți iubitori de animale nu au un răspuns corect din partea vânzătorilor din pet-shop-urile din România.

Care sunt recomandările dumneavoastră în funcție de rasă, talie și vârstă?

„Toți câinii au nevoie de diete: în care raportul calciu și fosfor să fie echilibrat, suficientă vitamina D pentru oase și dinți sănătoși. În hrana lor trebuie să se găsească grăsimi și uleiuri ca sursă de energie, foarte importantă pentru câinii activi și cei de talie mare. O hrană care să conțină proteine, pentru musculatura puternic dezvoltată.

Recomandăm, pentru fiecare anotimp, în parte,  pentru fiecare specie în parte, și pentru fiecare etapă de dezvoltare, o dietă alimentară completă și echilibrată, care să asigure toți nutrienții, în proporțiile corecte.

Recomandăm hrană naturală premium, fără cereale. Pentru câini în creștere până la 9 kg, trebuie o hrană bazată din 70% carne, o hrană ce conține ingrediente proaspete de cea mai bună calitate, fără gluten și aditivi.”

Ce hrană recomandați câinilor crescuți în apartament? Dar celor care sunt crescuți la curte?

„Câinii crescuți la bloc fac mai puțină mișcare față de ce crescuți la curte și recomandăm o hrana mai slabă în proteine și grăsimi. De exemplu, hrana dietetică (Light), cea pe care o recomandăm câinilor cu tendință de supra-ponderabilitate. Are un conținut redus de energie și grăsimi, cu multe fibre. Această hrană este potrivită și pentru câinii bătrâni și mai puțini activi.”

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!