Cum a reușit un câine să-și trezească stăpânul din comă: „M-a salvat”

Un câine a fost declarat erou, după ce a reușit să-și trezească stăpânul din coma indusă medical după ce bărbatul a fost internat cu pneumonie, după ce ani de zile s-a luptat cu cancerul.

Loading...

Animalul a primit o „învoire” specială din partea personalului unității medicale pentru a-și vedea stăpânul, scrie metro.co.uk.

Bărbatul de 65 de ani, supraviețuitor al cancerului de colon, a ajuns la spital, suferind de pneumonie, iar medicii au decis să-l bage în comă indusă medical. Aceștia au fost șocați să descopere că bărbatul s-a trezit imediat ce câinele său, un poodle Schnauzer de cinci ani pe nume Teddy, a început să latre.

„Miracolul” s-a petrecut , în 2016, la trei zile după decizia medicilor, iar de atunci, personalul spitalului i-a permis animalului de companie să-și viziteze mai des stăpânul, observând că bărbatul dă semne rapide de recupere.

„Teddy este un cățel remarcabil. Întotdeauna le spun oamenilor că l-am salvat pe Ted, iar el, la rândul său, pe mine”, a declarat Andy Szasz, stăpânul animalului.

O familie din California strange bani ca sa cumpere un caine insotitor pentru baietelul lor cu nevoi speciale

L-au adoptat dupa ce s-a nascut cu leziuni cerebrale.

Un patruped antrenat special pentru micuti cu astfel de probleme costa insa 17 mii de dolari. Dylan are nevoie de ajutorul mamei mai mult decat alti copii de seama lui.

Dar asteapta cu nerabdare si un prieten necuvantator.

17 mii de dolari costa un caine insotitor cu atestat, antrenat pentru a-i ajuta pe micutii cu nevoi speciale, precum Dylan.

“Nu ii este frica de caini, asa ca vor fi prieteni.”

Dar ii va fi mai mult decat un prieten. Este dresat astfel incat sa-l poata linisti pe copil, sa-l conduca acasa in cazul in care se pierde si sa il tina departe de evenimentele care ii pot declansa anxietatea.

Dylan a fost adoptat odata cu cei doi frati biologici ai lui, in varsta de 2, respectiv 3 ani, pentru a putea creste impreuna, ca o familie. De luni de zile, parintii economisesc bani pentru a putea cumpara cainele insotitor. Si orice donatie este binevenita.

“O sa-l cheme Labus.”

Pana atunci, peluza din fata casei s-a umplut cu fotografiile unor caini, lipite pe cartoane, care spun povestea lui Dylan pentru trecatori si pentru cei dispusi sa ajute.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!