Cum a supravieţuit un pisoi în mașina de spălat rufe, la 60 de grade!

Eroul este pisoiul Bobby, în vârstă de 9 luni, din Nottingham, Marea Britanie. Proprietara ştia pasiunea pisoiului pentru dormitul în maşina de spălat, dar și-a dat seama destul de târziu că dragul ei animal de companie se află printre rufele murdare ce se spălau la 60 de grade.

Loading...

Femeia a verificat mașina de spălat rufe înainte să o pornească, numai că pisoiul s-a ascuns repede sub o haină şi nu l-a văzut. După câteva minute, femeia l-a văzut pe Bobby printre rufe şi s-a grăbit să-l scoată afară. Animalul a fost dus de urgență la spitalul Nottingham Pet Hospital, unde a fost preluat de un medic veterinar.

Veterinarul care l-a tratat pe Bobby spune că în toți anii lui de experiență nu a mai întâlnit un asemenea caz:  „În cei 15 ani de profesie nu am mai întâlnit un asemenea caz. L-am uscat, l-am încălzit şi l-am hidratat pentru a-l scoate din starea de şoc. În câteva ore s-a stabilizat, iar a doua zi a plecat acasă”, a spus medicul veterinar.

Un motănel a trăit MIRACULOS după ce a parcurs 500 de km în bara unei mașini

După ce a auzit un discret „miau”, Nick Grimmer a descoperit un motănel ascuns după bară de protecţie a maşinii sale, pe care l-a botezat Tiger şi pe care l-a adoptat, scrie metronews.fr.

Locotenentul Nick Grimmer, pilot de elicopter britanic al Royal Naval Air Station, se întorcea din vacanţă, la ieşirea din aeroport, şi-a recuperat maşină şi a plecat spre Cornwall, unde se află baza să.

Când a ajuns la destinație, a auzit un „miau” foare slab, s-a uitat cu atenţie la maşină şi a găsit un pisoi ascuns după bară de protecţie din faţa mașinii: „Am chemat câţiva ingineri să mă ajute să dezmembrez maşină”, a povestit bărbatul.

Pentru că pleca foarte des în curse, Nick l-a luat pe micuțul Tiger: „Nu am întârziat niciodată la serviciu. Nu aveam altă soluţie decât să îmi iau micul prieten cu mine. Suntem foarte fericiţi că Tiger este mascotă noastră. La urmă urmelor, este o tradiţie pentru unităţile din Royal Naval să aibă pisici la bord”, a încheiat pilotul.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!