Dacă ţi-ai pierdut câinele, nu-ţi pierde şi speranţa! Fă asta şi va veni singur înapoi

Dacă posterele şi anunţurile cu pierderea câinilor nu funcţionează, poţi chiar tu să-ţi faci căţeluşul pierdut să se întoarcă la tine.

Loading...

Conform secretele.com, vânătorii americani au dezvăluit această metodă şi o repetau de fiecare dată când îşi pierdeau câinii în pădure. Metoda care trebuie folosită ca să-ţi găseşti câinele conţine câţiva paşi simpli:

Ia o haină purtată de tine cel puţin o zi sau mai mult. Mirosul e foarte important.

Pune haina, alături de o jucărie îndrăgită, în locul în care câinele tău a fost văuzt ultima dată. Deasupra lor aşezaţi o hârtie pe care să scrie “Nu mişca obiectele”

Lăsaţi un vas cu apă lângă haine, dar nu şi mâncare. Încercaţi să reveniţi a doua zi sau dacă e posibil, la intervale regulate. Cu ceva noroc, câinele te va aştepta liniştit în locul marcat.

FOTO / David Beckham, un mare iubitor de animale! Cum şi-a surprins vedeta admiratorii

David Beckham a atras privirile tuturor pe internet printr-o postare cu Olive, patrupedul familiei.

Victoria Beckham, în vârstă de 44 de ani, a fost cea care a împărțit fotografia adorabilă a lui David pe Instagram.

El îşi ţine în braţe căţelul care este învelit cu o pătură care costă aproape 5 000 de lire sterline. Postarea este însoţită de descrierea: „Somnul de după amiază cu tăticul ei! Pupici”.

Postarea a primit milioane de aprecieri din partea fanilor, în timp record. Unii dintre oameni au admirat momentul sensibil dintre Beckham şi patruped, alţii s-au focusat pe accesoriile de lux care se regăsesc în fotografie.

Olive este renumită în sine, deoarece are și cont propriu de Instagram mândrindu-se cu aproape 70,000 de adepți. Profilul a fost creat în 2015 și are doar șase fotografii.

Câinele lui Whoopi Goldberg se însoară. 

Este binecunoscut faptul că, pentru unii, animalele lor de companie sunt mai mult decât niște simple animale. Astfel de porniri excentrice sunt mai ales caracteristice vedetelor, care au și „bugetul” necesar satisfacerii poftelor animalelor.

Să o luăm, de exemplu, pe Whoopi Goldberg, care își însoară câinele. Patrupedul, de rasă bulldog francez, se va căsători cu o cățelușă de aceeași rasă. Ba, mai mult, actrița a făcut deja invitațiile pentru eveniment.

„Atenție! Este o nuntă în familie. Nepotul meu se însoară. Ce-a mai ajuns și lumea asta!”, a scris Whoopi Goldberg, pe Instagram, acolo unde anunțul a fost primit cu mult entuziasm de fani.

Există și o explicație: cei doi „miri”, Fillmore și Izzy the Frenchie, sunt vedete în mediul online, având și ei o bază de admiratori care sunt mereu cu ochii pe ei.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!