„De ce NU mă vrea NIMENI? Aștept momentul ăsta de 5 ani!”

Poza care a emotionat internetul: cine l-a adoptat pe CHESTER?

Loading...

„De ce nu ma vrea nimeni?” – era intrebarea pe care Chester, o corcitura de pitt bull, care a frant inimile tututor internautilor, o adresa, in mediul online, iubitorilor de animale.

Chester locuia de ani buni intr-un adapost de animale din New York, inainte sa fie adoptat.

In varsta de 6 ani, Chester parea ca isi va petrece si urmatorul an in adapostul North Fork Animal Welfare League din Long Island. Asta pana cand managerul unitatii, Gabby Stroup, a postat pe pagina de Facebook a institutiei un strigat emotionant de ajutor.

Chester a fost fotografiat cu un mesaj prins de gat: „De ce nu ma vrea nimeni? Astept de 5 ani. Toti de la adapost spun ca sunt un baiat bun. Asa ca de ce nu ma adopta nimeni? Promit sa fiu bun si sa-mi iubesc familia. Va rog, poate sunteti noua mea familie. Stau si astept sa veniti”.

Poza s-a viralizat rapid, iar adapostul a primit mesaje din toata lumea. Si a strans nu mai putin de 20.000 de share-uri pe Facebook. „M-au sunat oameni din Illinois, Carolina de Nord, Carolina de Sud, Mississippi, Michigan, Oregon, New Yersey, Wisconsin, Nova Scotia, Australia si multe alte locuri – plangeau la telefon”, a spus managerul adapostului.

Si in doua zile, Chester si-a gasit o familie adoptiva. Dana Dor, sotul ei Adi si baietii – Aidan si Brandon – au mers sa-l ia pe Chester de la adapost si sa-l duca in nou casa din Long Island.

„L-am vazut si am simtit o conexiune. Asa a fost sa fie”, a spus Adi.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!