De ce trebuie să lași câinele să DOARMĂ cu tine în pat? 7 SUPER MOTIVE

Așadar, pentru toți iubitorii de cătei iată care sunt cele 7 super motive recomandate pentru care este bine să dormi cu cel mai bun prieten în pat, potrivit kudika.ro.

Loading...

Chiar este o situatie win – win pentru tine si catelul tau:

Ofera confort
Indiferent ca este vorba despre corpul lor cald sau de respiratia ritmica, cainele reuseste sa iti ofere confort si sa te ajute sa ai un somn mai dulce si mai odihnitor pe timpul noptii.

Scapi de insomnie
Prezenta animalului de companie langa tine te calmeaza, amelioreaza stresul si iti ofera un sentiment de siguranta. Practic, catelul te scapa de toate lucrurile care te tin treaza noaptea.

Scapi de stres
Mai multe studii au demonstrat ca prezenta unui catel este un mare eliberator de stres. Comportamentul lor pozitiv pare a fi contagios, iar atentia pe care ti-o ofera te ajuta sa te calmezi.

Furnizeaza caldura
Corpurile lor calde sunt adevarate mici radiatoare in pat. In timp ce acest lucru poate fi considerat o mica problema pe timp de vara, cine nu vrea putina caldura naturala intr-o noapte rece de iarna?

Ajuta la combaterea depresiei
Un lucru pe care cainii il ofera fara indoiala este iubirea neconditionata. Pentru cineva care se lupta cu depresia acest tip de conexiune poate fi greu de depasit. Insa iubirea oferita de un animal de companie poate face minuni intr-o perioada dificila.

Te face sa te simti in siguranta
Stiind ca in momentele in care te simti vulnerabila ai pe cineva langa tine te simti mult mai bine; este un sentiment atat de reconfortant.

Este bine si pentru cainele tau
Nu este nimic in lume pe care catelul sa il iubeasca mai mult decat pe tine, iar faptul ca ii permiti sa petreaca mai mult timp in preajma ta inseamna fericirea adevarata pentru el.

Atenție! Cel mai bun PRIETEN al omului spune ce nu-i PLACE

Nu mă ignora. Știi foarte bine că mai mult de 10-15 ani nu trăiesc. Pentru mine înseamnă o eternitate atunci când nu ești lângă mine. Mă doare sufletul când nu știu unde ești.

Du-mă în locuri noi să cunosc alți oameni și alte animale prietenoase. S-ar putea să mă tem de ei prima oară, dar dacă mă mângâi și treci împreună cu mine prin aceste experiențe, voi învăța să am mai multă încredere atât în tine, cât și în alții.

Nu mă alunga când apare un nou membru în familie. Este și familia mea și mi-aș dori să o protejez așa cum fac și pentru tine.

Nu te mai supăra când sar. Te iubesc atât de mult și, uneori, mă bucur atât de mult că te văd, încât vreau să te îmbrățișez.

Învață-mă lucruri noi. Îmi doresc să te fac fericit, așa că, arată-mi tot ce vrei să fac pentru tine. Să învăț lucruri noi mi se pare un bun prilej de a face exerciții și e mai interactiv decât o banală plimbare în parc.

Nu te enerva și ai răbdare cu mine. Nu îți înțeleg limba, dar mă străduiesc să învăț. Dă-mi timp să înțeleg ce vrei de la mine pentru că tot ceea ce vreau să fac este să îți fac pe plac.

Nu-ți elibera energia negativă asupra mea. Indiferent de modul în care a decurs ziua ta, eu sunt întotdeauna fericit să te văd și aș face orice să îți fac ziua mai frumoasă.

Protejează-mă atunci când mi-e frică. Mă simt întotdeauna mai bine când sunt cu tine și îmi va lua ceva timp să înțeleg lucrurile noi care nu-mi vor face rău.

Știu că ești ocupat, dar încearcă să petreci puțin timp și cu mine în fiecare zi. Pentru mine, fiecare minut alături de tine este fericire pură.

Nu mă lăsa afară când e prea frig sau prea cald. Nu am unde să mă duc într-un loc răcoros sau călduros, după caz. Nu știu cum să fug când sunt pus în dificultate.

Nu uita de micile lucruri care mă mențin sănătos și fericit. Mă simt bine dacă mă tunzi când e cald afară. Știai că mă pot îmbolnăvi dacă dinții mei sunt murdari? Doar de cinci minute din timpul tău am nevoie. Nici mai mult, nici mai puțin.

Ai încredere în mine. Eu îți sunt loial și te iubesc, deci te rog să te încrezi în mine. Tu însemni totul.

Nu sta supărat pe mine. Înțeleg că muncești, că ai prieteni, dar eu numai pe tine te am.

Vorbește cu mine. Poate nu înțeleg ce spui, dar îți înțeleg tonul și gesturile.

Fii bun cu mine. Indiferent de modul în care mă tratezi, nu voi uita niciodată. Cu cât mă iubești mai mult, cu atât legătura noastră va deveni mai strânsă.

16. Te rog să nu mă lovești. Am dinți care ți-ar putea zdrobi oasele cu ușurință, însă aleg să nu te mușc pentru că te iubesc. Dacă am făcut ceva greșit, îmi pare rău. Nu am vrut să te enervez, așa că, învață-mă să înțeleg și să nu mai repet. Aș prefera să-ți arăt afecțiune.

17. Anunță-mă când am făcut ceva corect. Nimic pe lumea asta nu m-ar face mai fericit. Pot să-mi dau seama când ești mulțumit de mine și, dacă observ un zâmbet pe fața ta, voi ști ce să fac data viitoare. Încă o dată, încă o dată și încă o dată…

18. Fii atent la mine când am un comportament ciudat. Înainte să tragi vreo concluzie spunând că nu vreau să cooperez, verifică-mi starea. S-ar putea să fie ceva care mă deranjează. Inima poate să-mi îmbătrânească, poate mi-e rău sau aș putea fi chiar în dureri.

19. Să ai grijă de mine pe măsură ce îmbătrânesc, așa cum ai avut când am fost doar un pui. Când eram mai tânăr mă mângâiai. Petreceai atât de mult timp jucându-te cu mine. Blana mea, acum, poate nu mai e atât de fină și nu mai sunt nici mic, însă iubirea mea pentru tine crește din ce în ce mai mult.

20. Fii alături de mine când plec în călătorii dificile. Înțeleg că este greu pentru tine dar, te rog, stai cu mine până la sfârșit. Totul e mai ușor, mai sigur și mult mai bine dacă ești lângă mine. Ține minte: Te iubesc!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!