Descoperă loialitatea fără margini a acestui catel!

Un biet cățel a dat dovadă de o loialitate rar întâlnită. Acesta a fost gonit afară de către stăpân pentru că s-ar fi comportat rău, însă chiar și ajuns în stradă, cățelușul nu a dorit să părăsească poarta casei.

Loading...

A rămas lângă poartă timp de câteva zile, chiar și în zilele de ploaie, flămând și înghețat și așteaptă să fie iertat și primit din nou în ogradă!

Câinele pe nume “Soldățel” stă neclintit de la poarta stăpânului său ce se află în municipiul Botoșani, pe strada cu numele Gheorghe Avramescu.

Stăpânul animalului este un om deja destul de bătrân și potrivit vecinilor acesta  ar fi alungat câinele pentru că animalul ar fi omorât o găină sau că și-ar fi rupt lanțul. Păreri sunt tot mai diferite, unii susțin că bătrânul s-ar fi uitat de multe ori peste fereastră după câine alții îl acuză de indiferență și răceală.

Unii spun că stăpânul mânios ar fi scos câinele afară forțat și l-ar fi lăsat în voia sorții acolo.

Iar atunci când vecinii uimiți și impresionați de comportamentul câinelui au încercat să îl convingă pe bătrân să primească din nou animalul, el nici nu a dorit să se prezinte. Păcat pentru că un așa prieten devotat, fie el și un mic animal, mai greu îl găsești!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!