Doi bărbaţi salvează un râs furios dintr-o capcană pentru urşi – Urmăriţi reacţia sa atunci când simte libertatea

Râsul face parte din cele patru specii de feline sălbatice de mărime medie cunoscute pentru abilităţile lor de vânătoare. Foarte rar se apropie de oameni, aşa că dacă întâlniţi unul, fie l-aţi surprins, fie este bolnav. În ambele cazuri, cel mai bun mod de a acţiona este să vă îndepărtaţi încet.

Loading...

Dar uneori, puteţi să vă înfrângeţi temerile şi să acţionaţi pentru a face o faptă bună. Aceasta a fost şi alegerea celor doi prieteni care au întâlnit un râs ce călcase peste una dintre capcanele montate în pădure şi rămăsese cu un picior prins între dinţii de fier ai acesteia.

Chris Ward şi prietenul său, Aaron, au hotărât că nu-l pot lăsa să sufere şi să moară acolo, aşa că s-au angajat într-o misiune de a-l elibera. Dar creierul acestei pisici sălbatice este destul de mic şi un râs rănit poate fi extrem de agitat şi violent.

Cei doi au filmat întreaga acţiune, care începe cu anunţul că intenţionează să-l elibereze, în ciuda faptului că râsul era foarte agitat.

În timp ce animalul emite zgomote specifice, Chris se apropie fără vreun plan anume, doar cu un băţ şi o geantă sport pentru a-l imobiliza, astfel încât să nu le poată face rău în timp ce încearcă să-l elibereze.

Nu poţi să nu simţi compasiune pentru mica felină, care în mod clar este îngrozită. Pe de altă parte, oamenii par destul de încrezători.

Există multe strigăte, ceea ce face ca filmarea să fie mai greu de urmărit pentru unele persoane, deoarece râsul se zbate, probabil rănindu-şi laba prinsă în capcană.

Animalul nu are intenţia de a intra în geantă şi îl atacă brutal. Nu are nicio idee că oamenii, de fapt, încearcă să-l ajute.

Când Chris reuşeste în cele din urmă să-l prindă pentru câteva secunde, el scapă şi reacţionează prin ruperea băţului.

Pisica salbatică începe apoi să trateze băţul că pe o jucărie inamică, reacţie care îi oferă unuia dintre bărbaţi şansa de a încerca să deschidă capcana. Şi în cele din urmă îl eliberează!

În acest moment, cei doi se aşteptau ca animalul eliberat să le întoarcă spatele şi să fugă în pădure, dar râsul stă nemişcat şi doar îi priveşte pe salvatorii lui. Bărbaţii sunt fericiţi, iar unul dintre ei spune „se relaxează, lasă-l să îşi revină.”

Bărbaţii îi oferă animalului un moment de respiro. Acesta mai mârâie din când în când, dar nu dă semne că intenţionează să-i atace.

În cele din urmă, el se ridică şi vrea să plece, dar este încă speriat şi se ascunde pur şi simplu sub Jeep-ul lor.

Felinele se sperie de zgomotul motorului, aşa că odată ce unul bărbaţi porneşte Jeep-ul, animalul fuge. Nu pare a avea răni serioase.

Daţi click pe videoclipul de mai jos pentru a viziona întreaga scenă şi finalul fericit, după care salvatorii sunt de acord că au avut parte de o experienţă foarte interesantă.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea tristă a cățelului care a rămas singur în curtea în care a trăit 3 ani după ce stăpânii au murit …

Poveste impresionantă în Suceava, unde un câine bătrân a rămas în curtea în care a ...

error: Content is protected !!