Doi câini de luptă salvaţi se întâlnesc pentru prima dată – Iar reacţia lor a lăsat o lume întreagă cu lacrimi în ochi

Vieţile pitbullilor Maggie şi Vito nu au fost deloc uşoare. Cei doi patrupezi au fost folosiţi drept câini de luptă şi au cicatrici fizice şi emoţionale care dovedesc din plin acest lucru.

Loading...

După ce ani de zile au fost vedetele ringului de luptă, Maggie şi Vito au fost în cele din urmă salvaţi de organizaţia Detroit Bully Corps. Descoperiţi mai jos povestea lor.

Detroit Bully Corps (DBC) este o asociaţie de salvare a animalelor care se ocupă de câinii ex-luptători. Grupul are în mod obişnuit în grijă aproximativ 20-25 de exemplare, depunând toate eforturile pentru reabilitarea câinilor abuzaţi.

Vito a ajuns la Detroit Bully Corps în 2012, iar Maggie în 2013. În timp ce mulţi dintre câinii care ajung la adăpost sunt îngroziţi, Maggie şi Vito s-au dovedit a fi extrem de prietenoşi. Drept urmare, Detroit Bully Corps a decis să le facă cunoştinţă.

Angajaţii DBC i-au adus pe cei doi câini în curtea lor. Personalul îi privea cu sufletul la gură, pe măsură ce Maggie şi Vito se îndreptau unul către celălalt. Apoi, cei doi câini abuzaţi au început să se joace împreună!

Inimile oamenilor care îi priveau s-au înduioşat pe măsură ce i-au văzut alergând şi jucându-se fără nicio teamă. Pitbulli s-au alergat succesiv în jurul curţii, în timp ce cozile lor se mişcau vesele în aer. De asemenea, au găsit o jucărie pe care au decis să o folosească împreună!

Toată lumea la DBC a fost plăcut surprinsă să vadă că Maggie şi Vito să distrează atât de bine împreună! William Bellottie, preşedintele organizaţiei, a declarat:

„Amândoi au cu adevărat inimile unor campioni. Cei doi au decis să lase în urmă cicatricile unei vieţi dure şi să facă pasul într-o lume care le-a dat toate motivele să se bucure de prezent. Unii dintre voi cunosc poveştile ambilor câini, în timp ce alţii îi întâlnesc pentru prima dată. Ambii câini au arătat că au o voinţă puternică de a bucura vieţile celor cu care interacţionează”.

Maggie și Vito se descurcă de minune la DBC.
Maggie iubeşte oamenii mai mult decât oricând şi se bucură întotdeauna să ofere o îmbrăţişare. Maggie este, de asemenea, un ambasador al foştilor câini de luptă. Atunci când grupurile şcolare vin să viziteze adăpostul Detroit Bully Corps, Maggie se joacă cu elevii. Toată lumea iubeşte să-şi petreacă timpul în prezenţa acestui câine adorabil!

Vito este, de asemenea, la fel de prietenos. Patrupedul se joacă cu jucăriile şi este un mare fan al bălăcelilor în zilele toride în piscina special amenajată de personalul adăpostului.

Atât Maggie, cât şi Vito, au trecut prin transformări incredibile de la sosirea lor la adăpostul DBC. Este uimitor să-i vedem cât de bine se simt aici!

Maggie şi Vito sunt doi câini care au avut un drum lung si anevoios de parcurs, dar care au lăsat în urmă abuzurile la care au fost supuşi şi au învăţat din nou să iubească oamenii. Dacă doriţi să vedeţi momentele emoţionale când Maggie şi Vito se întâlnesc unul cu celălalt, vizionaţi videoclipul de mai jos.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!