Doi fraţi abandonaţi într-un adăpost se revăd după 4 luni mulţumită unei adopţii cu totul speciale

Adopţia unui câine reprezintă întotdeauna un motiv de bucurie, însă când se descoperă faptul că acesta are fraţi de care este separat, în acel moment intervine automat şi o urmă de regret. Mulţi oameni care adoptă animale se bucură atunci când pot să le reunească, chiar dacă nu o fac direct, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul de faţă. Mulţumită unei adopţii speciale, doi fraţi, Bentley şi Brady au avut şansa de a creşte împreună.

Loading...

Bentley şi Brady sunt doi câini din Alabama, care împărtăşesc şi o legătură de sânge inseparabilă. Pe când erau micuţi, cei doi fraţi şi-au petrecut o bună bucată de timp într-un adăpost în speranţa că îşi vor găsi până la urmă un cămin definitiv. Cei doi căţeluşi au fost însă separaţi atunci când Bentley a fost adoptat.

Brady a aşteptat patru luni ca cineva să-i ofere şansa unui cămin primitor, dar în tot acest timp nimeni nu s-a arătat interesat. Totul până într-o zi când ceva minunat s-a întâmplat. Când nici nu mai sperau ca acest lucru să mai fie posibil, cei doi fraţi aveau din nou şansa să fie împreună. Cea care s-a decis să îl adopte pe Brady a fost chiar sora proprietarei lui Bentley.

Aceste imagini ne prezintă momentul emoţionant în care cei doi fraţi se revăd după patru luni de separare. Nu a durat mult până când cei doi s-au recunoscut şi au devenit foarte prietenoşi. Bucuros, Bentley i-a arătat fratelui său casa în care aveau să locuiască împreună de acum şi chiar l-a lăsat să stea pe perniţa sa. Totul a intrat pe un făgaş normal din acel moment. De atunci cei doi căţeluşi sunt de nedespărţit!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Iată de ce pisica se așează anume acolo unde te doare

Pisicile sunt considerate niște adevărați „vindecători” domestici. Dacă stăpânul reușește să stabilească o relație de ...

error: Content is protected !!