Doi labradori i-au salvat viaţa stăpânei, după un atac vascular. Momentul a fost filmat

Doi câini din rasa Labrador Retriever au reușit să-și salveze stăpâna de la moarte, după ce aceasta a suferit un atac vascular și s-a prăbușit la pământ.

Loading...

“Am căzut la podea și nu mă puteam mișca. Le-am spus că am nevoie de ajutor”, a povestit Maureen Hatcher, o femeie în vârstă de 62 de ani, din Florida.

Simțind că ceva rău s-a întâmplat, cățeii Bella și Sadie au deschis ușa și s-au îndreptat direct spre casa vecinilor, pentru a-i alerta.

Alexandra Naspolini și-a dat seama imediat de pericolul situației. “Stăteam la o cafea i-am văzut lătrând afara”, a povestit ea. Fără a sta prea mult pe gânduri, femeia a intrat în casă și a găsit-o pe Maureen confuză și incapabilă să articuleze cuvintele.

Datorită reacției rapide a cățeilor, Alexandra a putut suna la urgențe în timp util, iar medicii au transportat-o pe victimă la spital, pentru îngrijiri medicale.

După o intervenție salvatoare a unui specialist în neurologie, Maureen a putut fi salvată fără a suferi leziuni ireversibile. “Când creierul este privat de sânge, celulele mor și pot apărea leziuni permanente. E o chestiune de timp”, a precizat neurologul Nima Amim Aghaebrahim.

După doar trei zile, femeia și-a recăpătat puterile și a fost externată. “Sunt binecuvântată că nu am rămas cu sechele”, a mărturisit Maureen Hatcher.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Cel mai scump porumbel din lume tocmai a fost vândut cu 1,6 milioane de euro! Licitația a început de la 200 de euro! Ce poate să facă…

New Kim, o femela in varsta de 2 ani, a fost initial scoasa la licitatie ...

error: Content is protected !!