Dragoste fara margini! Un barbat fara adapost a fost internat in spital, timp in care cei 4 caini vagabonzi ai acestuia l-au asteptat cu rabdare la usa spitalului

Duminica o asistenta, Cris Mamprim, lucra in tura de noapte la Spitalul Regional Alto Vale in Rio do Sul, Brazilia, cand un Cesar, barbat fara adapost, a venit la spital pentru a fi tratat.

Loading...

In timp ce Cesar era tratat, asistenta medicala Mamprim a observat un grup de caini care se stransese la usa spitalului, asteptand linistiti ca stapanul lor sa iasa. Asistenta a remarcat si faptul ca acesti caini erau foarte bine ingrijiti si pareau bine hraniti, in comparatie cu alti caini vagabonzi acestia aratau mult mai bine.

“Cesar uneori nu mananca si imparte mancarea cainilor sai” a scris Mamprim intr-o postare pe Facebook.

“O persoana simpla, care nu traieste in lux, care depinde de ajutorul altora pentru a depasi frigul, foamea, durerile, rautatilor lumii, are langa el cei mai buni companioni, si schimbul este reciproc” a mai scris asistenta in postarea sa care a ajuns virala printre internauti.

Mamprim a mai adaugat ca vazandu-i asa cum asteapta la usa spitalului, arata cata grija are Cesar de cainii sai si cata dragoste au acestia pentru el.

Cainii au refuzat sa plece pana Cesar nu a iesit din spital, dar inainte de asta staff-ul spitalului le-a permis sa intre pentru a lua masa cu stapanul lor Cesar.

Uitati intreaga postare a asistentei.
Fiti siguri ca aveti pregatite servetele.

Era foarte speriată şi nu se putea linişti… până când cineva cu inimă mare i-a schimbat viaţa

Salvarea animalelor fără stăpân aflate în primejdie reprezintă un scop ce este de fiecare dată îndeplinit de către voluntarii organizaţiei „Hope For Paws”. Indiferent prin câte încercări trec, aceştia nu stau pe gânduri când vine vorba de salvarea unui animăluţ în pericol. Este cazul şi lui Eden, o căţeluşă fără stăpân din rasa Pitbull ce se adăpostea de câteva zile într-un garaj.

De cum au aflat de acest caz special, voluntarii au plecat să o salveze şi să îi ofere o nouă şansă la viaţă. Era o zi friguroasă şi ploioasă, iar căţeluşa era foarte speriată, de aceea salvatorii hotărăsc să folosească în demersul lor un element surpriză şi anume o plasă de la o poartă de fotbal. Cu această plasă, au blocat ieşirea din garaj pentru a se asigura că patrupedul nu fuge pe stradă.

Aşa cum au intuit, prima reacţie a căţeluşei a fost să fugă din garaj, însă aceasta a fost blocată de plasa special adusă. Lisa Arturo împreună cu Julie Maigret reuşesc să o prindă pe Eden de picioare şi să îi pună în jurul gâtului un lasou special. Cu toate acestea, căţeluşa speriată se împotrivea iar voluntarii cu greu au reuşit să o stăpânească.

Eden se zbătea şi lătra fără încetare, tremurând de frică, însă cei veniţi pentru a o salva erau pregătiţi de orice. Pentru câteva clipe aceştia o lasă să se liniştească încercând să îi câştige încrederea. După câteva minute, Eden realizează că aceşti oameni cu suflet bun nu vor să îi facă niciun rău şi se lasă mângâiată. Mai târziu aceştia reuşesc să o bage într-o cuşcă specială pentru a o duce la veterinar.

După ce ajunge la clinică şi este verificată pentru a se asigura că viaţa nu îi este în pericol, simţind căldura şi dragostea celor din jur, Eden se transformă într-o căţeluşă iubitoare, devotată şi recunoscătoare pentru binele ce i-a fost făcut. Finalul este cu adevărat emoţionant!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!