Dragoste până la ultima suflare. Gestul care-ţi frânge inima făcut de un stăpân pentru câinele său bolnav 

În urmă cu două săptămâni, englezul Mark Woods şi-a luat la revedere de la câinele său credincios, Walnut, printr-un gest mai mult decât emoţionant.

Loading...

Uneori cuvintele sunt de prisos, iar faptele spun totul. Este cazul unui englez care prin gestul său a impresionat şi, surprinzător, a mobilizat o întreabă comunitate. Câinele Walnut i-a fost alături vreme de 18 ani lui Mark Woods, un englez din Newquay, localitate din nordul Marii Britanii.

Cum starea de sănătate a amicului patruped se înrăutăţea vizibil, Mark a luat decizia să-l eutanasieze, scrie petrescuereport.com. Însă înainte, Mark s-a gândit să-şi ducă amicul patruped pe plaja unde obişnuiau să se plimbe şi să intre în apă.

Iar ca momentul să fie marcat cum trebuie a făcut o postare pe Facebook în data de 11 noiembrie anunţând că el şi Walnut vor fi pentru ultima dată pe plajă şi că aceia care vor să le fie alături sunt bineveniţi.  Postarea lui Mark Woods şi povestea patrupedului au ajuns şi în presa britanică – în Cornwall Alive.

Spre uimirea lui Woods, zeci de oameni au venit cu prietenii patrupezi ca să-şi ia la revedere de la Walnut. Imaginile de mai jos sunt grăitoare:

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!