Dragostea față de pisici este un indiciu important al sănătății psihologice!

Unii oameni simt o respingere absolută față de pisici, fără a putea da o explicație rațională acestui fapt. Ei nu le pot suporta prezența, uneori le pot chiar alunga din zona în care se află.

Loading...

Psihologii afirmă că această atitudine este un motiv serios de analiză acomportamentului. Dar majoritatea oamenilor rămân a fi deschiși și iubitori cu micii noștri prieteni.

Un fapt interesant în acest sens este că nu există o linie mijlocie dintre cele două atitudini. Oamenii fie iubesc pisicile, fie le urăsc. Și ăsta e un fenomen psihologic foarte interesant și particular.

Valoarea pisicilor în lumea contemporană e una specială. Pisicile au depășit rolul primitiv de a prinde șoareci și de-acum încolo, au devenit un mamifer nobil.

Pisicile sunt posesoarele al unui sistem bioenergetic unic, care intră în armonie cu biocâmpul stăpânului. Mai mult de atât, ele sunt capabile să-și vindece stăpânul la nivel macrospiritual, prin simpla lor prezență în mediul existențial al acestuia.

Iubirea față de pisici e, într-adevăr, un indiciu al sănătății psiho-fiziologice.
Nu în zadar stăpânii pufoșeilor sunt atât de încântați de ei, afirmând despre efectul lor incredibil asupra sănătății. S-a dovedit că aceste animale de companie sunt capabile să elimine durerile de cap, să micșoreze tensiunea arterială, să trateze insomnia și multe alte boli legate de dezechilibrarea aurei.

Mai mult de atât, s-a demonstrat că oamenii care au pisici au extrem de mult succes în configurarea relațiilor cu societatea. Raporturile familiare sunt armonioase, iar atmosfera din casă e calmă și deschisă. Și totul datorită pisicilor!

Psihologii au distins tipurile de oameni care urăsc pisicile. Mai mult de 90% din oamenii care urăsc pisicile sunt foarte pasionați de alcool sau au rude cu o afectivitate similară față de acesta. De asemenea, oamenii care au avut o istorie neagră a vieții: infractorii, maniacii sau hoții. Asta se întâmplă la nivel de subconștient, pentru că ei își dau seama că pisica simte aura lor „murdară”.

Iată de ce oamenilor care au o atitudine răutăcioasă față de pisici le sugerăm să-și regândească viața. În așa fel, ei și-ar putea schimba spre bine atât personalitatea, cât și relațiile cu oamenii valoroși care îi înconjoară.

Voi ce atitudine aveți față de pisici?

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Câinele abandonat pe un drum din Grecia urmăreşte maşina unei femei şi „cere” să fie salvat. Ce soarta va avea bietul catel…

În urmă cu câteva săptămâni, Valia Orfanidou conducea pe un drum rural din Grecia, când, ...

error: Content is protected !!