După ce a fost adoptat, acest câine s-a schimbat complet. Priviţi-l cum arată acum

Viitorul unui căţeluş numit Frodo, era incert. Cu toate acestea, după ce a fost salvat, viaţa lui s-a schimbat complet.

Loading...

Înainte de salvare, sărmanul animal nu ştia ce înseamnă să fie iubit şi nu avea nici măcar un singur prieten pe lume.

Starea lui de sănătate era atât de precară, încât îţi era greu şi numai să te uiţi la el!

Frodo s-a schimbat complet din momentul în care a început să primească puţină dragoste şi afecţiune. Câţiva oameni cu suflet bun au descoperit că Frodo rătăceşte pe străzile din Croaţia. Câinele era înfometat şi suferea de o formă gravă de scabie, în plus, ochii îi erau umflaţi din cauza unei infecţii care nu fusese tratată.

Unii oameni chiar l-au considerat înfricoşător, totuşi Frodo avea mare nevoie să fie ajutat şi îngrijit. Klaudija Sigurnjak, este obişnuită să salveze câinii care au îndurat condiţii deplorabile, dar a fost speriată de starea lui Frodo. „Am fost şocată. Nu puteam să cred că este un câine”, mărturiseşte aceasta. „Am început să am grijă de el imediat.”

După ce i-a câştigat încrederea, Sigurnjak s-a grăbit să-l ducă la un medic veterinar, unde căţelul a primit toată atenţia necesară. Acolo a aflat că ochiul drept al patrupedului era atât de infectat, încât şansele de a-l salva erau minime.

Din fericire, ochiul stâng a putut fi tratat, iar Frodo nu a rămas complet fără vedere. Totuşi, starea de sănătate a câinelui era foarte gravă. „El era plin de purici, căpuşe şi era subnutrit”, a spus Sigurnjak. „Nu eram siguri că va supravieţui.”

Frodo a luptat din greu pentru a trăi… În lunile următoare, bietul câine a început să-şi recapete din puteri, iar starea lui generală să se îmbunătăţească.

Încet, pielea inflamată a început să revină la normal. Pe măsură ce sănătatea sa a început să stabilizeze, energia şi bucuria lui Frodo au început să fie din ce în ce mai prezente. Frodo parcă nu mai semăna cu patrupedul neglijat care fusese salvat de pe străzi!

„Transformarea lui a fost incredibilă”, a spus femeia. „N-am fi crezut niciodată că va deveni atât de frumos”.

Din fericire, nu a mai durat mult până când Frodo să-şi găsească o familie iubitoare. Când Marko Duspara şi soţia lui au văzut fotografia lui Frodo pe reţelele de socializare, a fost dragoste la prima vedere.

„Sincer, nu-mi pot imagina ce s-a întâmplat cu el în trecut. Astăzi este un câine fericit care ştie că este iubit.” – spune Marko.

Puţină dragoste în viaţa noastră poate face minuni, iar povestea acestui căţeluş este cea mai bună dovadă în acest sens.

Distribuiţi această transformare incredibilă cu prietenii şi familia pe Facebook!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Iată de ce pisica se așează anume acolo unde te doare

Pisicile sunt considerate niște adevărați „vindecători” domestici. Dacă stăpânul reușește să stabilească o relație de ...

error: Content is protected !!