Dușmanii de moarte au ajuns de nedespărțit. Cum a salvat de la MOARTE o cățelușă un pui de pisică

O cățelușă a salvat de la moarte o pisică din Islanda respinsă de propria mamă şi părăsită pe stradă la scurt timp după naştere, zăcând acolo mai mult moartă decât vie.

Loading...

Pentru că Irma și-a pierdut toți puii la naștere, ea a acceptat să îngrijească o biată felină abandonată ca pe propriul său pui. Patrupedul a fost dus la o clinică veterinară, unde a dat naștere prin cezariană, însă, din nefericire, niciunul dintre cei șapte cățeluși nu au supraviețuit, potrivit DailyMail.

Astfel că Irma a acceptat cu ușurință puiul de pisică maroniu, iar de atunci, cei doi sunt de nedespărțit.

Așadar, războiul etern dintre câini şi pisici are şi mici excepţii. Nu-i așa? Voi ce părere aveți?

Poveste uimitoare! Cum s-a schimbat viața unui om odată cu apariția unui animal de companie

Iată povestea de viaţă a unui tânăr:

„Am un prieten care lucrează într-o zona industrială. Odată, când am venit să-l vizitez, am văzut această pisicuţă. Animalele de aici sunt foarte flamande, pentru că este o regiune nelocuită. Avea doar 2 luni. Era atât de slabă, încât puteai să-i numeri oasele. Şi mai avea şi o mulţime de purici.”

Pentru că este un tânăr milos, acesta i-a cumpărat mâncare specială pentru pisici. După prânzul copios, felină l-a urmat. Ea avea atât de multă încredere în el, încât nimeni şi nimic nu-i putea stă în cale. Băiatul nu s-a aşteptat la o astfel de reacţie din partea pisicutei. După ce puiul de pisica a mâncat, s-a uitat fix la salvatorul ei, atunci el a observat că ochii ei aveau culori diferite

Tânărul n-a putut rezistă şi a decis să adopte imediat. I-a dat şi un nume: Luna. Pentru că era foarte slabă, îi era teamă să o ia în braţe. După un timp, pisicuţă a căpătat noi forţe şi multă energie. Îi place să se urce pe spatele stăpânului sau şi să urmărească de la înălţime ce se petrece în jur. Iar acum Luna este un tigru domestic mulţumit şi satul. Stăpânul sau îi este atât de recunoscător pentru bucuria pe care i-a adus-o, încât uneori i se pare că nu el a salvat-o, ci ea pe el.

Tânărul nu mai salvase până atunci animale şi nu putea să-şi imagineze că acest lucru îi va schimbă atât de mult viaţă. Salvarea felinei este unul dintre cele mai importante evenimente pentru el din ultimul timp.

Într-adevăr, este o mare fericire, când în casă noastră trăieşte un astfel de tigru mic. Şi nu trebuie să faceţi multe pentru această — pur şi simplu să adoptaţi o pisicuţă fără adăpost.”, potrivit romaniastar.ro.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!