Ea este Bijou, cățelușa care și-a salvat familia de la moarte în noaptea de Crăciun

Faceți cunoștință cu Bijou, cățelușa vedetă din Timișoara care și-a salvat familia și chiar vecinii de la o tragedie în noaptea de Crăciun! Bijou a lătrat cât de tare a putut să-și trezească stăpânii după ce bradul împodobit din sufragerie a luat foc. Și a reușit.

Loading...

Bijou este cățelușa despre care tion.ro a scris încă din prima zi de Crăciun că și-a salvat familia de la un incendiu care putea să fie devastator.

Cățelușa locuiește împreună cu puiul și cu stăpânii într-un apartament dintr-un bloc aflat pe strada Petru Olariu din Timișoara. În noaptea de Crăciun, după miezul nopții, Bijou a început să latre până și-a trezit stăpânul, după ce și-a dat seama că apartamentul se umple de fum și că începe să respire tot mai greu. Bradul de Crăciun a luat foc din cauza instalației și flăcările au cuprins și mobilierul din sufragerie.

„Bijou este o cățelușă foarte frumoasă și inteligentă. Ea locuiește împreună cu puiul ei și stăpânii într-un apartament din Timișoara. În noaptea de Crăciun, în jurul orei 00:45, Bijou a început să se agite și a lătrat până și-a trezit stăpânul. Odată trezit, acesta și-a dat seama că tot apartamentul este invadat de un fum dens, iar aerul devenise imposibil de respirat. În grabă și-a trezit soția și împreună au ieșit din apartamentul incendiat, salvându-și viața lor și a celor doi căței. Au apelat imediat la 112, iar pompierii s-au grăbit să ajungă la fața locului”, transmit reprezentanții ISU Timiș.

Pompierii au constatat imediat că incendiul a pornit de la instalația de pom și s-a extins imediat și la obiectele din încăpere.

„Dacă nu ne-ar fi trezit Bijou, cred că am fi murit intoxicați cu fum”, a spus stăpâna cățelușei.
Din păcate, Bijou nu și-a mai putut petrece sărbătorile acasă, dar a reușit să salveze atât viața celor doi proprietari, cât și agoniseala lor și poate chiar și viețile vecinilor din apartamentele alăturate, pentru că focul se putea extinde cu ușurință în tot blocul.

Familie salvată de cățel după ce bradul de Crăciun a luat foc în sufragerie, la Timișoara

Panică mare pentru o familie din Timișoara, în noaptea de ajun. Oamenii s-au trezit în plină noapte că bradul din sufragerie a fost cuprins de flăcări. Alarma a fost dată de cățelul familiei care a lătrat până și-a trezit stăpânii.

Incendiul a izbucnit în sufrageria unui apartament de pe strada Petru Olariu din Timișoara, în noaptea din 24 spre 25 decembrie.

Membrii familiei dormeau în momentul în care bradul de Crăciun a fost cuprins de flăcări. Cățelul familiei a simțit însă pericolul și a dat însă alarma. Proprietarii treziți din somn au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul pompierilor militari.

Cei de la ISU Banat au trimis la fața locului o autospecială de lucru cu apă și spumă și șase subofițeri. La sosirea salvatorilor flăcările s-au extins de la brad la covorul din încăpere dar și la o perdea. Incendiul se manifesta cu degajări de fum, însă a fost lichidat până să cuprindă întreg apartamentul.

Cei de la ISU Banat povestesc că, cel mai probabil, totul a fost provocat de o defecțiune a instalației de lumini montată pe brad.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!