Elefantul şi-a aşteptat 3 săptămâni prietena sa speciala. Doar priviţi momentul în care se revăd

Elefanţii sunt unele dintre cele mai inteligente animale din lume şi potrivit National Geographic, creierul lor este similar cu cel al oamenilor. Dar elefanţii nu sunt doar inteligenţi – sunt şi foarte sociabili.

Loading...

Aceste frumoase animale au capacitatea de a comunica între ele prin diferite tipuri de sunete, printre altele, pentru a avertiza asupra posibilelor pericole, dar şi pentru a-şi chema puii. La fel ca oamenii, ei adoră să se joace şi să-şi arate emoţiile.

În rezervaţia naturală The Elephant Sanctuary  din Tennessee, SUA, femelele elefant bolnave şi bătrâne se bucură de un mediu sigur şi vast pentru a-şi trăi ultima parte a vieţii, înconjurate de personal specializat care le oferă tot suportul şi atenţia de care au nevoie.

În prezent există 10 femele elefant în această rezervaţie, care nu este deschisă publicului.

Toate exemplarele sunt prietene între ele, dar Tara, una dintre femele, a stabilit o legătură specială cu o căţeluşă pe nume Bella. Cele două vieţuitoare fac aproape totul împreună.

Dar, când Bella a avut o problemă la coloana vertebrală şi nu mai putea să se deplaseze, aceasta a stat în centrul special de tratament din rezervaţie, unde a beneficiat de îngrijiri şi a fost nevoită să se odihnească timp de trei săptămâni.

Tara a fost copleşită când a văzut-o pe Bella suferind atât de mult – şi a refuzat să-şi abandoneze prietena.

Timp de trei săptămâni, în loc să se bucure de vremea frumoasă şi de plimbările prin rezervaţia de peste 7km², Tara a stat în faţa centrului de tratament, aşteptând ca Bella să iasă şi să se joace din nou.

După ce a aşteptat în acelaşi loc zi după zi, săptămână după săptămână, femela elefant în vârstă de 35 de ani s-a revăzut în cele din urmă cu cea mai bună prietenă a sa, Bella.

Urmăriţi uimitorul videoclip de mai jos şi nu uitaţi să împărtăşiţi cu prietenii şi familia povestea uneia dintre cele mai frumoase şi neobişnuite prietenii din lumea animalelor.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!