Emotionant. Acesti câini au stat nemișcați ore în șir în fața unui spital așteptând un bărbat fără adăpost care avea grijă de ei

Luiz este un om fără adăpost. Locuiește pe străzile orașului Cianorte din Paraná, Brazilia, de aproximativ 20 de ani. Acesta a fost diagnosticat cu probleme psihiatrice, dar refuză ajutorul medical. El trăiește singur pe străzi, dar nu este niciodată singur. Are mulți prieteni care îl însoțesc, iar unii dintre prietenii lui sunt o familie de câini care îl urmează oriunde merge.

Loading...

Într-o noapte, Luiz a suferit un accident vascular cerebral și a trebuit să se grăbească la spital. Câinii au urmărit ambulanța, iar odată ce Luiz a fost dus înăuntru, șase câini au așteptat în spatele Spitalului Santa Casa.

Câinii se auzeau plângând și urlând de la intrare. După un timp, s-au așezat în fața ușilor spitalului, refuzând să plece.

Angajații spitalului erau fascinați de comportamentul lor. Câinii răbdători îl așteptau pe Luiz, rămânând acolo ore întregi.

După ce s-a tratat, Luiz a plecat printr-o ușă diferită și astfel câinii nu l-au putut vedea. A fost dus în casa fratelui său după ce a fost externat.

Cu toate acestea, câinii încă îl așteptau. Așa că unul dintre voluntari l-a reunit pe Luiz cu simpaticii căței. Câinii au fost foarte fericiți să-l vadă pe Luiz și a fost un moment emoționant pentru toată lumea.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Ce face aceasta catelusa pentru a se reuni cu familia sa…

Simţul orientării este foarte important, astfel încât atunci când suntem în dificultate, putem găsi întotdeauna ...

error: Content is protected !!