Era atât de slăbită încât s-a prăbuşit la uşa veterinarului. Finalul este minunat… Ce transformare!

Dramele unor suflete nevinovate precum câinii fără stăpân care sunt sortiţi să îşi ducă traiul pe străzi, hoinărind de colo colo în căutarea unui gram de mâncare şi a unei mângâieri blânde, nu au cum să nu ne întristeze. Însă atunci când întâlnim poveşti precum cea a Barillei, o biată căţeluşa care a mai primit o şansă la viaţa datorită unui om mărinimos, realizăm pe dată că încă mai există speranţă şi dragoste în această lume acaparată uneori de prea multe răutate.

Loading...

Atunci când Barilla a fost adusă la un centru de salvare a animalelor din Granada, Spania, era atât de înfometată şi deshidratată, încât oasele parcă stăteau să îi iasă prin piele, iar organele sale interne erau la un pas de a pierde lupta cu viaţa. Însă Eduardo Rodriguez, cel care a găsit-o, nu era dispus să se declare înfrânt şi a ales să facă tot posibilul petru a ajuta această căţeluşă să îşi recapete forţele şi să se bucure din nou de viaţă.

În ciuda faptului că medicul veterinar al acestui centru nu i-a dat prea multe şanse de a supravieţui, Rodriguez a stat clipă de clipă alături de căţeluşa Barilla, încercând să o ajute să îşi revină. După şapte săptămâni de tratament eforturile făcute de acest om minunat începuseră să dea roade, iar Barilla acum era complet schimbată.

Cu siguranţă cel mai important ingredient în recuperarea acestei căţeluşe a fost dragostea pe care bunul său prieten Eduardo Rodriguez i-a purtat-o. Cei doi au devenit în foarte scurt timp inseparabili, lucru care l-a determinat pe Rodriguez să o adopte pe Barilla. Această poveste a avut un sfârşit fericit!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!