Faceţi cunoştinţă cu acest pui de Husky Pomeranian – Oamenii nu se satură de drăgălăşenia lui

Aţi văzut vreodată cum arată un pui rezultat din încrucişarea raselor Husky şi Pomeranian? Ei bine, dacă răspunsul este negativ, atunci aţi nimerit exact unde trebuie.

Loading...

Derulaţi în jos pentru a vedea despre ce este vorba. Aceasta ar putea fi cea mai simpatică rasă de câini de pe Planetă, iar Norman Pomsky este cu siguranţă cel mai drăgălaş reprezentant al ei!

Norman Pomsky este un pui care a atras o mulţime de priviri pe Instagram datorită aspectului său adorabil! Puiul de Husky-Pomeranian a fost adoptat de noii săi părinţi în Los Angeles, dar la scurt timp după ce aceştia au creat un cont de Instagram pentru noul membru al familiei, căţeluşul a strâns peste 100.000 de urmăritori.

Norman a fost ales să fie adoptat dintre mai mulţi pui abia veniţi pe lume, iar odată ce s-a stabilit în căminul său permanent, Rachel şi Matt, noii săi stăpâni, au creat un cont de Instagram special pentru el.

Utilizatorii de internet s-a îndrăgostit rapid de contul care prezintă viaţa de zi cu zi a lui Norman, evidenţiind chipul său blănos şi trăsăturile unice, cum ar fi rotocoalele întunecate din jurul ochilor.

Norman nu este singurul reprezentant al acestei rase, dar, cu siguranță, este primul Husky-Pomeranian devenit faimos peste noapte!

Stăpânii se asigură de faptul că puiul este surprins în cele mai amuzante ipostaze, care fac deliciul utilizatorilor.

Dragostea pe care stăpânii lui Norman o au pentru el este cu adevărat incredibilă şi acest lucru este demonstrat de fiecare nouă postare publicată pe Instagram. Norman este câinele pe care oricine şi l-ar dori ca animal de companie şi care doar prin simpla lui prezenţă poate aduce zâmbetul pe buzele oricui!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook dacă şi voi credeţi că Norman este un câine adorabil.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!