Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet şi nu numai. De la Grumpy Cat, care ne-a părăsit de curând, până la clasicele imagini cu pisici amuzante LOLcats, internauţii din întreaga lume nu se pot sătura de drăgălăşenia felinelor, mai ales atunci când descoperă o caracteristică interesantă sau unică la anumite exemplare.

Loading...

Aici intervine Gringo, adorabilul motănel cu “mustaţă”.
Gringo locuieşte în Franţa, împreună cu fratele său, Milko. Chiar dacă are numai un an, aspectul său neobişnuit i-a adus 60.000 de urmăritori. Sau cel puţin atâţia avea înainte ca pagina sa oficială să fie compromisă la începutul acestui an.

Poate că trupul lui este încă mic, dar chipul pare să aparţină unui bătrân. Un bătrânel extrem de sofisticat. Aproape că ar mai avea nevoie de o pisică top model, un monoclu şi un baston pentru ca tabloul să fie perfect.

Gringo este un motan din rasa British Shorthair.
Este o rasă foarte comună, dar semnele sale din naştere îl fac unic. Proprietarii lui, Sabrine şi Romain, îl iubesc nespus pe el şi pe Milko şi sunt foarte bucuroşi să le arate tuturor mândreţea lor de motan.

„Gringo este un pisoi fericit, plin de viaţă şi cu o personalitate foarte drăguţă”, povesteşte Sabrine, proprietara sa. „El iubeşte să se joace toată ziua şi toată noaptea, să facă năzdrăvănii cum ar fi să se caţere pe perdele, să zgârie canapeaua şi să sară în plante.”

Dar aspectul lui Gringo nu este singurul lucru interesant despre el.
El are, de asemenea, unele obiceiuri destul de ciudate care îi ţin în priză, atât pe proprietarii săi, cât şi pe fanii de pe internet.

„Îi place să stea pe labele din spate, la fel ca un popândău”, spune Sabrine. “Poate să rămână câteva minute în acea poziţie şi este de tot hazul. Gringo mereu adulmecă platourile cu mâncare pentru a vedea dacă e ceva bun pentru el şi îi place să şterpelească buretele din bucătărie doar ca să-l ronţăie, aşa că trebuie să-l ascundem de fiecare dată.

Gringo nu este străin de internet.
De fapt, prin intermediul internetului, Sabrine şi Romain şi-au găsit animalul de companie. În timp ce vizionau pozele de pe un site de adopţie pisici, s-a întâmplat să-şi oprească atenţia asupra lui. Apoi a fost dragoste la prima vedere.

Iniţial şi-au făcut griji, neştiind ce se va întâmpla dacă vor aduce acasă un nou pisoi. Aveau deja unul – un motan mai în vârstă pe nume Milko.

Cu toate acestea, tinerii au decis să facă pasul.
L-au adoptat pe Gringo şi l-au adus în noua sa casa pe vremea când pisoiul avea trei luni. Spre bucuria tuturor, Gringo s-a acomodat imediat. El şi Milko au devenit în curând cei mai buni prieteni. În cele din urmă, Sabrine şi Romain au deschis un cont online pentru Gringo, pentru a le arăta tuturor „mustaţa” lui unică. De atunci, adorabilul pisoi a adunat o mulţime de fani din întreaga lume.

Din nefericire, de curând au fost nevoiţi să deschidă un nou cont pentru Gringo, după ce primul a fost spart de un hacker.

Dar acum, Sabrine şi Romain se ocupă să-i recupereze lui Gringo toţi vechii săi fani – precum şi pe alţii noi. Oricum, fiind vorba de acest motănel adorabil, lucrurile ar trebui să se rezolve rapid.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

O căţeluşă abandonată merge după oameni pe stradă, sperând să-şi facă un prieten

O căţeluşă abandonată a fost observată în timp ce merge după oameni pe stradă, urmărindu-i ...

error: Content is protected !!