Faceţi cunoştinţă cu Yana, pisica adorabilă cu două feţe ai cărei părinţi au rămas fără cerneală

De obicei imaginile sau clipurile cu pisici care apar pe internet ne aduc zâmbetul pe buze prin nota lor amuzantă. Înfăţişarea lor, dar şi comportamentul adorabil, le conferă acestor feline un farmec aparte.

Loading...

Pisicuţa din aceste imagini a avut şansa să întâlnească o persoană care să o iubească necondiţionat şi să-i ofere un cămin primitor. Elizabeth, o studentă la arhitectură din Orsha, Belarus, este cea care a găsit-o pe simpatica felină şi fermecată de frumuseţea sa inegalabilă i-a dat numele Yana. În scurt timp tânăra i-a creat un profil pe Instagram micuţei feline în eventualitatea în care ar putea fi recunoscută de proprietarii ei de drept.

Înfăţişarea neobişnuită a acestei pisici este dată de coloritul diferit al blăniţei care îi acoperă gingaşul chip. Pe partea dreaptă a capului culoarea blăniţei este neagră, iar pe partea stângă are culoarea portocalie. Înfăţişarea ei se datorează unei tulburări genetice.

Imagini cu Yana, pisica „himeră” şi cu locul în care ea locuieşte pentru moment au fost postate pe site-ul de ştiri din Belarus, „Nasha Niva”. Privind aceste instantanee fotografice, ne dăm seama că micuţa felină este foarte iubită şi răsfăţată. Datorită înfăţişării sale unice, acest micuţ ghem de blană este pe cale să devină una dintre cele mai celebre feline din lume.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Lăsat în urmă din cauza pandemiei, un câine a călătorit peste 16.000 km pentru a-și revedea stăpânii

Zoe, Guy și cei doi fii, Cam și Max, au fost nevoiți să se despartă ...

error: Content is protected !!