Familia îşi pierde câinele mult iubit. Apoi este găsit la 100 de km distanţă, trăind ca un vagabond

Întotdeauna când se întâmplă ca animalul de companie iubit să dispară, pierderea lui este urmată de o durere sfâşietoare. Dar povestea unei familii din Turcia a avut un final fericit şi chiar amuzant.

Loading...

Când familia Araç l-a pierdut pe Leo, au simţit că totul în jurul lor se năruie. Au căutat peste tot după prietenul lor blănos, dar în cele din urmă au fost nevoiţi să accepte faptul că nu mai era nicio speranţă.

Apoi ceva cu adevărat straniu s-a întâmplat.

Câteva luni mai târziu, fiul lor, Sertaç, a călătorit într-un alt oraş aflat la aproximativ 100 km depărtare de casa părinţilor săi, o distanţă mult prea mare pentru ca un patruped să poată ajunge singur.

Sertaç plănuise să-şi petreacă ziua în oraş, având ceva de lucru. În schimb, el a avut parte de surpriza vieţii sale când a observat un câine vagabond hoinărind pe străzi, arătând foarte obosit şi murdar.

La un moment dat s-a oprit în faţa unei cafenele; se vedea în mod clar că nu avea un stăpân şi nu era într-o stare bună, dar Sertaç nu putea să ignore faptul că patrupedul respectiv arăta exact ca Leo.

„I-am făcut o poză şi am trimis-o părinţilor mei,” – povesteşte Sertaç. „Eram în dubii.”

Era conştient că şansele ca acel câine vagabond să fie Leo erau extrem de mici.

La urma urmei, 100 de km este, în general, o distanţă prea mare pentru a fi parcursă de un câine. Şi care erau şansele ca cei doi să se întâlnească?

Dar atunci când părinţii au văzut fotografia, nu au putut să ignore faptul că asemănarea era atât de ciudată, încât trebuiau să vină să vadă câinele cu ochii lor. Aşadar, au pornit la drum şi s-au întâlnit cu Sertaç în oraş.

În momentul în care câinele i-a văzut, a alergat spre ei, sărind plin de bucurie în braţele proprietarului său. Nu a putut să-şi stăpânească entuziasmul.

Poate că ei nu l-au recunoscut imediat pe Leo, dar Leo nu a avut nici cea mai mică ezitare. Bietul câine a îndurat luni de zile viaţa de pe străzi, despărţit de familia lui, înfometat şi singur. Acum, toţi sunt din nou împreună şi sunt atât de recunoscători că s-au regăsit.

Din păcate, în perioada în care Leo a dispărut, familia Araç i-a pierdut şi pe ceilalţi doi câini. Sunt prea multe similitudini pentru a fi o coincidenţă şi din păcate, dovezile arată că este vorba despre un hoţ de câini, care acţionează în regiunea lor. Dar, după recuperarea miraculoasă a lui Leo, familia nu a renunţat să spere că îi va găsi şi pe ceilalţi patrupezi.

“Suntem atât de fericiţi că Leo este din nou acasă. Mă voi uita cu atenţie pe oriunde merg cu speranţa că îi vom găsi şi pe ceilalţi doi câini. “ – mărturiseşte Sertaç. “Părinţii mei vor continua căutările atâta timp cât vor potea, deoarece ei îi văd că pe propriii lor copii şi îi iubesc nespus de mult.“

Din păcate, cazurile de răpire a animalelor sunt în continuă creştere.

Familia Araç este mai norocoasă decât ar putea să-şi dea seama. În medie, aproximativ 10% dintre persoanele ale căror animale de companie sunt răpite, mai reuşesc să le vadă vreodată.

Este important să vă supravegheaţi animalele de companie şi să vă asiguraţi că sunt protejate atunci când sunt în exteriorul locuinţei.

Urmăriţi momentul emoţionant când se revăd în videoclipul de mai jos:

Distribuiţi acest articol cu familia şi prietenii pe Facebook.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Ce face aceasta catelusa pentru a se reuni cu familia sa…

Simţul orientării este foarte important, astfel încât atunci când suntem în dificultate, putem găsi întotdeauna ...

error: Content is protected !!