Fără cuvinte…Cum reacționează acest cățel atunci când își revede stăpânul

Au sau nu au suflet animalele? Aceasta este o întrebare la care fiecare iubitor de animale s-a gândit măcar o dată, iar dacă aveți răbdarea să urmăriți imaginile veți vedea că, într-adevăr, animalele au suflet.

Loading...

Filmulețul postat în mediul online surprinde un moment impresionant în care o vietate, pe nume Mollie, este dus la spitalul unde cel mai bun prieten al său este internat. Pentru că se afla într-o stare critică, apropiații bărbatului s-au gândit să-l ducă pe Mollie să-și mai vadă măcar o dată stăpânul.

Se pare că Ryan s-a îmbolnăvit și, din nefericire, medicii nu au mai putut să-l salveze. În imagini se vede cum câinele stă la căpătâiul tovarășului său de-o viață, vizibil afectat.

Poate că te întrebi de ce oare au făcut public videoclipul?Ei bine, cu siguranță cei din familia lui Ryan au vrut să dovedească tuturor că animalele sunt capabile de a exprima uneori mai multe sentimente decât oamenii.

Înregistrarea video  a ajuns viral pe canalul de YouTube și a strâns peste 28 de milioane de vizualizări de când a fost postat.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!