Fata care şi-a bătut câinele în tramvai, amendată cu 2000 de lei

Fata care şi-a bătut câinele, într-un tramvai din Bucureşti, a fost amendată cu 2000 de lei de lucrătorii Serviciului Poliţia Animalelor din cadrul Poliţiei Locale Bucureşti.

Loading...

Mai mult, tânăra a decis să predea animalul, iar în prezent se caută o familie iubitoare pentru acesta.

Lucrătorii Serviciului Poliția Animalelor din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București au identificat-o pe tânăra care, săptămâna trecută, a fost filmată în timp ce își lovea câinele într-un mijloc de transport în comun. Invitată la sediul Poliției Locale a Municipiului București pentru a da explicații, A.G. a recunoscut incidentul.

Astfel, pentru nerespectarea Legii 205/ 2004 privind protecția animalelor, femeia a fost sancționată contravențional cu suma de 2000 de lei. Mai mult, A.G. a predat câinele către Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, acolo unde acesta se afla acum spre adopție’, se arată într-o informare a Poliţiei Locale.

Totul după ce, pe 11 martie, tânăra a fost filmată, într-un tramvai din Bucureşti, în timp ce îşi bătea câinele, un pui de ciobănesc german.

Pe imaginile filmate de un alt călător se poate observa cum fata îl loveşte pe câine cu pumnii şi îl ceartă că a plecat de lângă ea.

“De ce ai fugit de mine? De ce ai fugit, nu ştii să stai lângă mine?”, îl ceartă tânăra pe câinele care primeşte lovituri dure.

Oamenii din tramvai au asistat nepăsători la scenele violente, însă ASPA s-a autosesizat după ce imaginile au fost făcute publice.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!