Femeia adoptă un motan bătrân, dar apoi revine la adăpost pentru a-l lua şi pe cel mai bun prieten al acestuia!

Atunci când doi motani bătrâni, Mojo (11 ani) şi Max (16 ani), au fost aduşi la Biroul pentru Controlul Animalelor din Anne Arundel County, Maryland, SUA, perspectivele lor pentru un viitor fericit nu arătau prea bine.

Loading...

Pisicile bătrâne tind să întâmpine mai multe dificultăţi în procesul de adopţie, iar bieţii Mojo şi Max erau cei mai buni prieteni. Cu toate acestea, ei trebuiau să stea despărţiţi în cuşti diferite conform politicii adăpostului.

Max in stânga și Mojo in dreapta.

Mojo, fiind mai norocos, a fost adoptat şi în cele din urmă a ajuns într-un cămin plin de dragoste şi afecţiune. Cu toate acestea, noua sa proprietară avea conştiinţa încărcată, gândindu-se la faptul că Max, cel mai bun prieten al lui Mojo, îşi va petrece restul zilelor într-o cuşcă din adăpost.

„Mojo s-a dovedit a fi un animal de companie minunat. Dar ideea că el (Max) continua să-şi trăiască viaţa într-o cuşcă, pur şi simplu mi-a frânt inima”, a spus proprietara sa. A doua zi, femeia s-a întors la adăpost pentru a-l lua acasă şi pe Max!”

Personalul de la adăpost a surprins în imagini acest moment cu totul emoţionant.

Max şi Mojo au fost în cele din urmă reuniţi, iar acum, amândoi se pot bucura de ultimii lor ani de viaţă într-o casă confortabilă, înconjuraţi de multă dragoste.

Momentele de genul acesta, care pot părea mici şi nesemnificative pentru unii, reprezintă totul pentru aceste animale provenite dintr-un adăpost.

Distribuiţi această poveste frumoasă pentru a inspira mai mulţi oameni să adopte animale provenite dintr-un adăpost

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Câinele abandonat pe un drum din Grecia urmăreşte maşina unei femei şi „cere” să fie salvat. Ce soarta va avea bietul catel…

În urmă cu câteva săptămâni, Valia Orfanidou conducea pe un drum rural din Grecia, când, ...

error: Content is protected !!