Femeie salvată de la un jaf de un câine fără stăpân

O cameră video de supraveghere a surprins momentul în care un câine fără stăpân a salvat o femeie din fața unui tâlhar.
O femeie a fost salvată de la jaf de un câine maidanez care se afla prin preajmă.

Loading...

Patrupedul a sărit imediat ce și-a dat seama că femeia avea nevoie de ajutor. Întregul incident a fost înregistrat cu ajutorul unei camere video.

În videoclip se poate observa cum hoțul urmărește victima, apropiindu-se încet de ea. În momentul în care bărbatul începe să o atace, câinele maidanez, care a urmărit scena, s-a repezit la piciorul atacatorului. Bărbatul s-a speriat și a luat-o la fugă, notează The Sun.

Patrupedul nu s-a lăsat până când nu a alungat bărbatul cât mai departe de femeie.

Nu se cunoaște, încă, unde a fost înregistrat videoclipul, însă pe rețelele de socializare a început o adevărată campanie pentru a se afla. În felul acesta cineva ar putea adopta câinele-erou.

Discutia dintre un caine si un bebelus

Ce iese, atunci cand pui in aceeasi camera un bebelus vorbaret cu un caine si mai vorbaret?

Cea mai tare conversatie posibila, chiar daca nu prea intelegi care este subiectul principal al discutiei! Si cel mai tare este faptul ca cei doi par foarte implicati in conversatie!

Despre ce credeti ca vorbesc? Sa fie despre mancare? Despre cei mai buni prieteni?

Sau poate comenteaza o stire de la televizor… Cine stie?!

Nu exista copil in intrega lume care sa nu indrageasca animalele si care sa nu isi doreasca un animal de companie.

Poate fi si cazul multora dintre voi, cei care cititi acest articol si aveti copii care v-au rugat in nenumarate randuri si in cele mai frumoase si mai induiosatoare feluri sa le oferiti un prieten nou de joaca, adica un animal de companie.

Acest articol doreste sa va prezinte relatia care se poate inchega intre copii si animalele de casa, dar si beneficiile pe care un astfel de companion le poate avea asupra dezvoltarii copiilor.

Animalele fac parte din viata oricarui copil. Printre primele cuvinte pe care copiii le invata se numara si numele animalelor, iar imagini ale acestora ii inconjoara, si este absolut normal ca interesul copiilor pentru aceste vietati sa creasca.

In anumite tari au fost infiintate asociatii care vin in ajutorul parintilor, oferindu-le informatii extrem de valoroase despre diferite aspecte ale convietuirii copilului cu un animal de companie.

Aceste asociatii incearca sa ii indrume pe acei parinti care doresc un animal de casa pentru copilul lor, prin intermediul unui program educational, pentru a putea alege animalul potrivit in functie de varsta si dorintele copilului.

Alegerea unui animal de companie pentru copilul dumneavoastra nu este deloc un pas usor, ci din contra, aceasta decizie trebuie luata cu foarte mare responsabilitate.

Atunci cand un copil are un animal de companie, cel din urma va fi vazut si tratat ca un adevarat prieten, deoarece, animalele de companie sunt cei mai buni companioni pentru copii.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Iată de ce pisica se așează anume acolo unde te doare

Pisicile sunt considerate niște adevărați „vindecători” domestici. Dacă stăpânul reușește să stabilească o relație de ...

error: Content is protected !!