Fermierul se aştepta ca vaca să intre în travaliu, dar înmărmureşte când în cele din urmă vede „puiul”

Data de 24 mai 2018 a marcat o zi specială pentru familia Beldo din Sebeka, Minnesota. Deb şi soţul ei, Charles, tocmai au aflat că fiica lor a dat naştere unei fetiţe şi se pregăteau să plece să o vadă.

Loading...

Ca şi cum ziua nu ar fi fost destul de interesantă, când au revenit acasă au fost martorii unei scene surprinzătoare. Citiţi mai jos întreaga poveste:

La începutul anului, familia Beldos observase că vaca lor, Mama Moo, era gestantă – iar acum, când au revenit acasă din vizita făcută nepoatei lor, au văzut-o pe Mama Moo gâfâind puternic. Vaca intrase în travaliu.

Nu şi-ar fi imaginat nicio clipă că surpriza pregătită de Mama Moo va fi una demnă de Cartea Recordurilor.

Deb provine dintr-o familie cu o veche istorie în creşterea bovinelor, bunicii săi moştenind terenul de lângă Sebeka încă din 1882. De atunci, generaţii de Beldos au trăit pe această proprietate, îngrijindu-şi animalele – dar cu siguranţă niciunul dintr ei nu a văzut vreodată o asemenea scenă…

„Am fost în preajma bovinelor întreaga viaţă şi nu am mai văzut aşa ceva până acum”, a spus Deb.

Interesant este faptul că doar cu câteva luni mai devreme, Deb observase că Mama Moo arăta mai mare decât de obicei, dar a presupus că ar putea fi vorba despre o sarcină gemelară.

Într-un interviu, Jamie, fiica familiei Beldo, a reamintit:

„Mama a observat că ea [Mama Moo] era mare, dar nu a dat prea multă importanţă acestui lucru.”

„De fapt,” – a continuat ea – „ei au avut un set de gemeni veniţi pe lume la începutul acestui an, dar, din nefericire, s-a întâmplat în timpul perioadei friguroase pe care am avut-o în aprilie şi nu au supravieţuit”, dar contrar bănuielilor lui Deb, Mama Moo nu avea gemeni.

În schimb, Mama Moo a surprins pe toată lumea, aducând pe lume patru viţei sănătoşi – un astfel de eveniment în lumea bovinelor fiind considerat o raritate (unul la 11.2 milioane cazuri).

După ce a vizitat-o pe Mama Moo şi pe cvadrupleţii acesteia, Deb a apelat la Facebook pentru a împărtăşi tuturor surpriză uimitoare:

„Câteva evenimente neobişnuite petrecute ieri”, a scris ea.

„Una dintre vacile noastre a adus pe lume cvadrupleţi. Toţi se descurcă bine. Mama arată un pic ostenită, dar i-a curăţat pe toţi.”

După ce a distribuit minunatul eveniment pe Facebook, postarea lui Deb a devenit imediat virală.

Cvadrupleţii au venit pe lume cântărind între 9 şi 11 kilograme. Pentru a înţelege mai bine, un viţel cântăreşte la fătare în medie 25-30 de kg. Cei din familia Beldo ştiau că vor trebui să o ajute pe Mama Moo dacă îşi doreau ca viţeii să supravieţuiască.

În cele din urmă, în luna iunie, Charles a declarat pentru CBS Minnesota: „Cred că am trecut cu bine peste ce era mai greu. Acum o săptămână nu aş fi pariat un ban.”

„Toţi se descurcă de minune. Este ceva uimitor.”

Vizionaţi întreaga poveste mai jos!

Distribuiţi acest articol cu prietenii și familia pe Facebook.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!