Fetiță de 3 ani salvată de un câine surd şi orb

Misiune de salvare mai puţin obişnuită în Australia. Protagonist: un câine bătrân, surd şi aproape orb care a reuşit să o ţină în viaţă pe mezina familiei, în vârstă de trei ani, aceasta se rătăcise într-o zonă deluroasă şi împădurită.

Loading...

Imediat ce fetiţa a ieşit din curtea casei, Max – câinele bunicilor ei, în vârstă de 17 ani, a urmat-o. Ba mai mult, peste noapte, atunci când a început să plouă şi să se facă tot mai frig, câinele s-a culcat lângă ea ca să-i ţină de cald.

În jur de 100 de poliţişti, voluntari şi membri ai serviciilor de urgenţă s-au mobilizat pentru a o căuta pe Aurora, dar au găsit-o abia după ce Max i-a alertat.

Pentru curaj şi loialitate, Max a fost decorat onorific – câine de poliţie.

Cum a devenit un cățel eroul unui meci din Argentina

Un căţel a fost eroul unui meci din liga a 3-a din Argentina. A scos un gol ca şi făcut, după ce portarul greşise o degajare. Faza a făcut furori pe site-urile de socializare şi ar putea candida la parada anului.

Câinele care știe cum se face un om de zăpadă

Câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului, dar și ajutoare de nădejde pentru construirea unui om de zăpadă. O dovedește patrupedul din imaginile de mai jos, care ne arată cum se face un om de zăpadă, chiar dacă stratul de omăt nu e unul prea gros.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!