Figuri amuzante: 10 animale, care au fost luate prin surprindere de către proprietarii lor

Toți proprietarii de animale de companie, știu că în fiecare zi trebuie să fie pregătiți pentru un comportament neașteptat al animalelor pe care le dețin. Uneori aceștia pot fi atât de ciudați, încât îți vine greu să crezi că poate fi real.

Proprietarilor nu le rămâne decât să se bucure de fericirea de a comunica cu aceste animale, să împărtășească experiențele hazlii cu vecinii și prietenii, dar și să fotografieze cele mai deosebite momente.

Când dorința de a cânta se trezește pe neașteptate.

„Câinele dormea și prin somn a auzit un zgomot în bucătărie. Fără să-și deschidă ochii, a venit în bucătărie după ceva gustoșel.”

 

„Dragi creatori ai jocurilor electronice, ați putea folosi mai puține imagini cu păsări?”

 

„Fiecare zi alături de acest câine este plină de ciudățenii.”

 

Doar nu tot timpul trebuie să fiu ”băiat bun.”

 

Cine este șeful în această casă?

 

Plimbarea dupa ploaie a fost foarte activa

 

Drăgălășenie la pătrat!

 

O perna cu surprize

 

„Nu am nevoie de pat – pot sta pe piciorul stăpânului meu!”

Cand instinctul matern e mai presus de toate: Cum a salvat un golden retriever un pui de koala

Kerry McKinnon, din Strathdownie, Australia, nu stia ce s-a intamplat cand sotul a trezit-o dimineata, zilele trecute, si i-a spus sa vina repede. Putea fi orice. Totusi, un pui de koala pe spatele cainelui ei, Asha, nu-si imagina ca va gasi.

Dar este exact ceea ce a vazut: Asha, o femela de cinci ani, catelusa familiei, privea in spate, usor rusinata, vinovata, nestiind daca stapanii ei sunt de acord cu noul sau prieten.

Dar il privea cu simpatie, in niciun caz ca pe un intrus de care ar fi vrut sa scape, a povestit femeia, conform news.com.au.

Nu se stie cum s-au intalnit cei doi. Cel mai probabil, puiul a cazut din marsupiul mamei si a cautat un loc cald. Cum in aceasta perioada noaptea sunt in jur de 5 grade Celsius, cel mai probabil nu ar fi supravietuit, fiind inca dependent de ea.

Cum a gasit-o pe Asha nu se stie. Ce a determinat-o pe aceasta sa-l lase pe pui sa se cuibareasca in blana sa deasa doar catelusa stie. Cert e ca veterinarilor le-a fost foarte greu sa-i desparta pe cei doi.

Din fericire, puiul de koala e sanatos si urmeaza sa fie eliberat in natura. Ramane de vazut cum va reactiona la urmatoarea intalnire cu un blanos.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

De ce miauna pisica ta in special noaptea

Cine nu își dorește să aibă un animăluț în casă? Ei bine, odată cu cumpărarea ...