Filmarea cu doi pinguini ce se ţin de aripioare în timpul unei plimbări romantice vă va topi inima

Fiind plecaţi în luna de miere, Norma Landeros-Ramirez şi soţul ei se aflau în timpul unei plimbări romantice pe plaja Boulders Beach, o frumoasă destinaţie din Africa de Sud. Imaginaţi-vă surpriza de care au avut parte atunci când au surprins un alt moment romantic ce se desfăşura chiar în faţa ochilor lor. Ei au pornit rapid camera de luat vederi pentru a filma scena adorabilă în care doi pinguini se ţin de aripioare şi se plimbă de-a lungul plajei.

Loading...

„Din moment ce soţul meu şi cu mine suntem proaspăt căsătoriţi, ne doream să vedem pinguinii pentru că am auzit că îşi păstrează un singur partener întreaga viaţă, aşa că mi s-a părut un motiv potrivit” – mărturiseşte Norma.

Vă întrebaţi ce caută pinguinii în Africa de Sud? Ei bine, videoclipul original nu dezvăluie locaţia exactă, dar exemplare asemenea celor din imagini pot fi adesea văzute în Colonia Boulders Beach din Cape Town, Africa. Această specie de pinguini africani s-a stabilit aici încă din anul 1982 şi pot fi observaţi atât de localnici, cât şi de turişti.

Este ştiut faptul că pinguinii sunt creaturi deosebit de romantice şi chiar au fost surprinşi ocazional ţinându-se de aripioare.

În timpul plimbării de-a lungul plajei, cei doi pinguini se uită unul la altul şi pentru un moment aripioarele şi trupurile lor se apropie formând o siluetă în formă de inimă.

Pinguinii din această specie nu numai că îşi păstrează partenerul pentru totdeauna, dar atât femela, cât şi masculul, se îngrijesc de puii pe care îi au împreună. Ei nu migrează ca alte animale şi rămân în colonia lor pentru a perpetua specia. Ambii părinţi incubează în mod activ ouăle şi îngrijesc puii odată ce vin pe lume. Devotamentul unuia faţă de celălalt şi faţă de familia şi colonia lor este prezent în tot ceea ce fac.

Aceasta a fost o privelişte cu adevărat nepreţuită pentru cuplul de tineri căsătoriţi care au fost martorii acestui moment special pe plajă.

Când iubeşti pe cineva, vrei să stai aproape de acea persoană şi, uneori, trebuie să te opreşti şi să o iei de mână… sau, în cazul de faţă, de aripioară.

În timp ce pinguinii din imagini se ţin de aripi şi se bucură unul de compania celuilalt, mai există şi alte animale care pot stabili legături puternice pe tot parcursul vieţii cu partenerul lor.

Vidrele de mare se ţin de lăbuţe în somn ca să evite să fie despărţite de curenţii de apă. Ele se ancorează împreună, astfel încât, atunci când se trezesc, să se găsească reciproc. Poate că şi noi am putea reţine câte ceva despre iubire de la aceste creaturi adorabile.

Această scurtă incursiune în viaţa pinguinilor poate fi un memento a ceea ce este cu adevărat important în viaţă. Aceste vieţuitoare ne pot învăţa o mulţime de lucruri, însă modul paşnic şi simplu prin care abordează viaţa ne face să ne gândim la propriile noastre alegeri.

Rămâneţi alături de persoana iubită şi ţineţi-vă de mână pe măsură ce înaintaţi în viaţă, astfel încât să nu vă depărtaţi niciodată.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!