FOTO Modul emoţionant în care îşi exprimă recunoştinţa un câine salvat din prăpastie de un pompier

Pompierii au intervenit duminică, în satul Dălhăuţi, comuna Cîrligele, pentru salvarea unui câine care a căzzut într-o râpă adâncă.

Loading...

Patrupedul a fost salvat cu ajutorul unor cordeluţe, duminică la prânz. Echipa ISU Vrancea a intervenit cu ajutorul unor cordeluţe şi a reuşi să scoată patrupedul, întreg şi nevătămat, din prăpastia adâncă de 20 de metri.

Câinele prietenos a ţinut în felul său să-şi exprime recunoştinţa faţă de salvator.

Medalie de aur pentru câinele ciobănesc german, al unui jandarm din Hunedoara 

Alin Marian, cel mai medaliat jandarm din judeţul Hunedoara, a obţinut un nou premiu pentru câinii săi ciobăneşti germani, pe care îi îngrijeşte.

Jandarmul Alin Marian a participat cu un câine ciobănesc german la o expoziţie de club şi selecţie în localitate Kőszeg din Ungaria. Competiţia internaţională a reunit peste 100 de câini din România, Ungaria şi Serbia.

Alin Marian a prezentat câinele Lara Von Mafi Haus într-o confruntare cu alţi şapte concurenţi şi a obţinut locul I, la clasa 12-18 luni, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Hunedoara.

Alin Marian este subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, iar pe lângă activitatea profesională, a dezvoltat o pasiune pentru creşterea, îngrijirea şi dresarea cânilor din rasa ciobănesc german. Jandarmul hunedorean, care este şi instructor de dresaj canin, a câştigat cu ciobăneştii săi germani numeroase titluri naţionale şi internaţionale, în campionatele de dresaj canin.

 

 

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!