Fotografia care le-a SALVAT vietile!

O fotografie cu doua cateluse care se “imbratiseaza” intr-un adapost pentru animale, cu doar cateva ore inainte de a fi eutanasiate, a primit zeci de mii de like-uri si a fost redistribuita de alte zeci de mii de ori pe reteaua de socializare Facebook, reusind in acelasi timp sa le salveze vietile, scrie abcnews.com, articol preluat de Agerpres.

Loading...

Campania declansata pe Facebook pentru salvarea acestor cateluse a dus la strângerea a peste 3.000 de dolari, bani folositi pentru tratarea celor doua.

„Le place sa se joace impreuna”, a declarat Karin Wallace, fondatoare a organizatiei „Angels Among Us Pet Rescue”, unde sunt gazduite in prezent cele doua cateluse.

Fotografia cu cele doua cateluse, Kala, in varsta de opt luni din rasa Old Hound, si Keira, din rasa Boxer, cu varsta de un an, a fost realizata pe 20 iulie, intr-un adapost dintr-o zona rurala din statul Georgia, inainte de a fi salvate de voluntarii societatilor „Angels Among Us Pet Rescue” si „Etowah Valley Humane Society”.

„In doua ore si sase minute comunitatea celor care iubesc animalele s-a mobilizat si cele doua cateluse prietene au fost salvate”, potrivit unui mesaj postat pe Facebook.

Un reprezentant al organizatiei „Angels Among Us Pet Rescue” a declarat, pentru ABC News, ca voluntarii celor doua organizatii au luat catelusele din adapostul respectiv din Georgia cu aproape 12 ore inainte de a fi eutanasiate. Urmatorul pas pentru Kala si Keira este gasirea unui camin permanent la o familie.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!