pisica cu doua fete

Galerie FOTO: Aceasta pisica s-a nascut cu 2 culori pe blanita fetei!

Fiecare pisică are propriul mod de a se face remarcata si de a fi unică. În acest caz, această pisică are o culoare pe blană fetei în două tonuri. O felină cu „două feţe.

Loading...

De obicei, nu ne plac oamenii cu două fețe, dar când te uiți la acestă pisica cu blană în două culori… nu vei vedea altceva decât frumusete.

Un fotograf profesionist pasionat de animale, Jean-Michel Labat, a realizat o galerie foto cu Narnia, o pisică adorabilă din rasa British Shorthair, ce trăiește în Franța.  Imaginile lui fac senzatie pe internet si aduna milioane de aprecieri.

Aceasta este cea mai populară rasă de pisici înregistrată de UK’s Governing Council of the Cat Fancy (GCCF) din 2001, de când a învins pisica persană.

Jean-Michel Labat a surprins într-un mod pur aspectul unic al felinei chiar din momentul in care a apărut din pântecele mamei sale.

Narnia s-a născut pe 28 martie 2017. Stăpâna sa, Stephanie Jimenez, s-a îndrăgostit instantaneu de chipul pisicii cu ochi albastri şi blana în două culori.

Nu este cunoscută cauza care a dus la aspectul unic al felinei. De altfel, aceste exemplare extrem de rare sunt cunoscute sub numele de himere. O felină himeră este o pisică ale cărei celule conţin două tipuri de ADN, atunci când doi embrioni „fuzionează“ în uterul unei femele.

 

GALERIE FOTO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: iubescanimalele.net 

Image credits: Jean Michel Labat

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: Iubesc Animalele

https://www.facebook.com/IubescAnimalele/

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

One comment

Lasă un răspuns

x

Check Also

Cum a aparat viata stapanilor sai, acest caine foarte curajos…

Câinele este cel mai bun prieten al omului, iar acest lucru a mai fost confirmat ...

error: Content is protected !!