Gest extraordinar pentru căţeluşa care a salvat viaţa stăpânului ei, un copil de 6 ani

Povestea căţeluşei din judeţul Dolj care a salvat viaţa stăpânului ei, un copil de şase ani, a impresionat mii de oameni. Printre ei, voluntarii unei asociaţii de protecţie a animalelor, care au vrut să facă un gest frumos pentru ea.

Loading...

Ieri, au dus căţeluşa la un cabinet veterinar din Craiova, unde medicii au sterilizat-o şi vaccinat-o gratuit. Căţeluşa a devenit celebră după ce, o noapte întreagă, l-a încălzit cu trupul ei pe micul ei stăpân, dispărut de acasă.

Fetiţa este o căţeluşă cu ochi blânzi, care stă cu capul plecat şi se ascunde în cuşcă atunci când e privită. Aceeaşi căţeluşă care, săptămâna trecăută, a salvat viaţa micului ei stăpân – un copil de 6 ani, cu probleme psihice, dispărut de acasă, dintr-un sat din Dolj.

Băiatul a fost găsit după 24 de ore de căutări, speriat şi fără haine pe el. A supravieţuit o noapte întreagă sub cerul liber doar pentru că animalul devotat l-a încălzit cu trupul său.

Povestea Fetiţei a impresionat mii de oameni. Printre ei, voluntarii unei asociaţii pentru protecţia animalelor, care au dus căţeluşa la un cabinet veterinar din Craiova, ca să primească îngrijiri medicale gratuit.

Mulţi oameni s-au oferit să adopte căţeluşa-eroină, însă stăpânii ei refuză categoric să renunţe la ea. Fetiţa este foarte ataşată de micul ei stăpân.

Janina Dumitraşcu – voluntar la Asociaţia de protecţia animalelor: „Este un exemplu că nu toţi câinii sunt răi, ea este un exemplu că ei, de fapt, sunt prietenii noştri, ei trăiesc pentru noi”.

Copilul salvat de Fetiţa nu a avut de suferit din cauza nopţii petrecute în câmp. Este însă în continuare internat într-o clinică de psihiatrie din Craiova, pentru a fi reevaluat psihic – la cererea Direcţiei de Protecţie a Copilului.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!