Grădina zoologică unde animalele sunt libere, iar oamenii stau în cuști

Grădina zoologică Lehe Ledu din China le oferă vizitatorilor o experienţă inedită și totodată unică în lume. Aici animalele sunt libere, iar oamenii, pentru a le putea vizita, trebuie să fie închiși în cuști mobile șî plimbați prin grădina zoologică.

Loading...

Serviciul oferit de grădina zoologică Lehe Ledu a devenit foarte popular în rândul chinezilor şi al turiştilor, iar biletele s-au vândut cu câteva luni înainte. Pentru a face experienţa şi mai interesantă, de grilajul cuştilor sunt prinse bucăţi mari de carne, care ademeneşte animalele să urmărească camioanele cu oameni şi să se apropie periculos de mult de cei „captivi”.

Practic, oamenii se urcă într-un camion transformat într-o cuşcă pe roţi. Maşina intră într-un vast perimetru în care animalele sălbatice sunt nestingherite de vreun obstacol.

Grădina zoologică se află, potrivit ziarului Daily Mail, în oraşul Chongqing şi a fost deschisă cu trei ani în urmă, bucurându-se de un succes incontestabil.

Pentru a spori senzaţia de pericol, organizatorii aruncă bucăţi de carne foarte aproape de camion, iar oamenii din interiorul cuştii văd astfel comportamentul patrupedelor, ca un atac asupra unei prăzi.

“Am vrut să le oferim vizitatorilor noștri fiorul de a fi urmăriți și atacați de lei sau tigri, dar fără să le punem viața în pericol, desigur “, a declarat purtătorul de cuvânt al zoo Chan Liang . ”

Oaspeții sunt avertizați să păstreze degetele și mâinile în interiorul cuștii, iar înainte de a se urca în camioane semnează o cerere pe propria răspundere.

La Lehe Ledu Wildlife Zoo din Chongqing city, puteți avea parte de o experiență cel puțin surprinzătoare. Turiștii și animalele de pradă au schimbat locurile, iar amatorii de senzații tari pot experimenta trăiri unice în această grădină zoologică neobișnuită.

Tigrii, leii și urșii sunt momiți cu pui vii sau bucăți de carne pentru a se apropia de camioanele cu turiști, aflați în spatele unor gratii, sau de autobuze. Aceștia le pot da să mănânce animalelor printr-un mic spațiu special creat.

Animalele sar pe cuști, fiind la câțiva centimetri de a-i transforma pe turiști în cină, iar grădina zoologică a fost numită de mulți “extrem de riscantă” și “un accident gata să se întâmple”.

“Noi am vrut să le dăm vizitatorilor acea emoție mai puțin obișnuită de a fi urmărit de animale de pradă, fără vreun risc. Oaspeții sunt atenționați să-și țină degetele la distanță, pentru că un tigru înfometat nu va face diferența intre ele și mâncarea care i se dă”, spune purtătorul de cuvânt al stabilimentului, Chang Liang.

Când s-a deschis, în 2015, grădina zoologică a fost sold-out timp de 3 luni.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Câinele abandonat pe un drum din Grecia urmăreşte maşina unei femei şi „cere” să fie salvat. Ce soarta va avea bietul catel…

În urmă cu câteva săptămâni, Valia Orfanidou conducea pe un drum rural din Grecia, când, ...

error: Content is protected !!