Povestea lui te va impresiona! Oare ce va urmă? Oare ce mă aşteptă?

Eu sunt “mogâldeaţă albă”! Am fost abandonată într-o zi ploiasa de luni… Nu ştiu cum m-am pierdut de mămică mea, undeva, prin sectorul 3 din Bucureşti.

Loading...

Eram paralizată de frig şi frică. Stăteam zgribulită în iarbă deasă şi înalta, neavând unde să mă adăpostesc de ploaia rece, mocănească. Aşa plăpândă cu blăniţă mea albă şi udă mă făcusem una cu pământul, iar ieri, dis de dimineaţă, o femeie blanda s-a apropiat uşor de mine, că nu cumva să mă sperie, m-a luat în braţe. Imediat m-am ghemuit tremurând la pieptul ei, chiar dacă inimioară îmi bătea puternic şi din când în când oftăm de dor, de îngrijorare ….

Oare ce va urmă? Oare ce mă aştepta? Cât timp s-a plimbat ea cu metroul şi cu autobuzul, am stat lipită de trupul ei cald, iar ea m-a mângâiat şi mi-a vorbit. Până am ajuns la destinaţie, am reuşit chiar să mă încălzesc şi să-mi usuc puţin blăniţă mea pufoasă.

Salvatoarea mea a ajuns într-un birou unde am fost întâmpinată de colegii ei iubitori de animăluţe care se agitau pe lângă mine. Imediat mi-au oferit ceva bun de mâncare, apă, păturică şi cam tot ce avem eu nevoie. Au reuşit cu mângâieri şi drăgălăşenii să mă consoleze după pierderea mamei mele (după care miorlăiam cu putere căutând-o şi strigând-o). Femeia cu suflet mare care m-a salvat de pe stradă, mi-a găsit în câteva ore o nouă familie, o căsuţa unde voi fii iubita, îngrijită şi răsfăţată… aşa cum mi-aş dori că toate pisicile străzii să aibă.

Mulţumesc oameni frumoşi, nu treceţi nepăsători pe lângă animăluţele în nevoie sau în dificultate!

Lora, mamă de pisici: „Motanii m-au învățat lecția răbdării…”

Chiar dacă au făcut multe prostii, vedeta TV spune că motanii au învățat-o lecția răbdării și i-au educat nervii cum nimeni nu a mai făcut-o până acum.

„Motanii m-au învățat lecția răbdării și mi-au educat nervii cum nimeni și nimic nu a mai făcut-o până acum. Am ajuns să îmi doresc să mă mut la curte mai mult pentru ei, ca să aibă loc de alergat și de cățărat! Mi-au distrus canapelele, mi-au spart magneții de pe frigider și nu vreau să-mi amintesc de perdele, draperii și globurile mele frumoase și prețioase! Există un motiv pentru care nu mi-ați văzut bradul în poze, la sfârșitul lui 2018.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea tristă a cățelului care a rămas singur în curtea în care a trăit 3 ani după ce stăpânii au murit …

Poveste impresionantă în Suceava, unde un câine bătrân a rămas în curtea în care a ...

error: Content is protected !!