Horoscopul zilei de 12 mai

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de duminica.

Loading...

TAUR

Noutati care sa va ridice moralul, sa va dea o noua directie in viata, sa va dea oricum, speranta ca lucrurile capata sens, o sa va descurcati frumos.

 

GEMENI

Starea sanatatii dac-a fost precara acum se poate indrepta cu ajutorul unui medic, al unui tratament si cu putina rabdare pana sa-si faca efectul.

 

RAC

Pareti gata pregatiri de o plecare, sau ii pregatiti pe copii, dac-aveti, de o excursie, o tabara, ceva din ceea ce faceti are legatura cu drumurile lungi.

 

LEU 
Va parvine un raspuns din biroul sefilor sau din cancelarie, din partea unor persoane sus-puse care au catadixit sa va aproobe niste cereri.

 

FECIOARA

O s-aveti parte de succes la scoala, la facultate, la cursurile speciale pe care le urmati, chiar in sensul ca faceti rost de bani sa va inscrieti la un examen.

 

BALANTA

Problema ratelor e ca si rezolvata, se va gasi o solutie, banca e de acord cu reesalonarea sau mai faceti un mic imprumut sa iesiti dintr-o incurcatura.

 

SCORPION

O sa cadeti la invoiala cu toti cei care erau impotriva ideilor, proiectelor voastre si o sa colaborati in sfirsit, si sa aveti si rezultate bune.

 

SAGETATOR

Toate lucrurile care se petreceau deandoaselea acasa ori la serviciu se indreapta, sefii vor fi si ei multumiti o sa fie un proces un crescendo.

 

CAPRICORN

Se anunta o perioada mai buna cel putin din punct de vedere sentimental si o sa va faceti planuri de vacanta, de locuit impreuna, de logodna.

 

VARSATOR

Ati putea semna un contract de vanzare cumparare, sau de inchiriere, a unei locuinte sau al unui spatiu comercial si sa scapati de niste griji

 

PESTI

Sfera birocratica e activata de vibratii asortate si-atunci o s-aveti parte de succes daca va duceti cu mapa la semnat si cu foile de angajare.

 

BERBEC

O reusita in plan financiar – vin acei bani pe care-i asteptati, primiti un accept de la o banca sau vindeti ceva si luati bani pe care-i depuneti la banca.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Lăsat în urmă din cauza pandemiei, un câine a călătorit peste 16.000 km pentru a-și revedea stăpânii

Zoe, Guy și cei doi fii, Cam și Max, au fost nevoiți să se despartă ...

error: Content is protected !!