Hoţomana de pisică i-a furat culcuşul, dar priviţi reacţia căţelului…

Când avem alături două animăluţe de companie precum cele din acest filmuleţ, inevitabil vom avea de rezolvat şi mici neînţelegeri care apar între ele când nici nu ne gândim. Astfel de momente sunt în aceeaşi măsură serioase dar şi amuzante.

Loading...

Pixel, un Bulldog francez de numai zece săptămâni, încearcă din răsputeri să-şi recupereze culcuşul care îi aparţine de drept. Hoţomana de pisică s-a gândit că i-ar fi mult mai comod în culcuşul căţelului de aceea nu vrea cu niciun chip să-l părăsească.

„Hei, ce-i cu tine aici! Acesta este culcuşul meu sau nu ştiai?” – mârâie indignat căţeluşul. „O fi culcuşul tău dar mie îmi este tare bine aici şi nu am de gând să renunţ aşa uşor la confortul lui!” – i-ar răspunde din priviri pisica.

Nici chiar atunci când patrupedul trage cu furie coşuleţul spre el, pisica nu schiţează niciun gest de retragere, ba dimpotrivă se întinde binişor în coş şi se pare că îi place teribil inedita „plimbare”.

Sunt dese astfel de situaţii când pisicile se cuibăresc în culcuşurile căţeilor şi nu par să se sperie prea uşor de reacţiile proprietarilor de drept. Ce face un căţel când i se fură proprietatea? Se poate resemna sau luptă cu toate puterile lui să-şi câştige culcuşul care îi aparţine.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Câinele abandonat pe un drum din Grecia urmăreşte maşina unei femei şi „cere” să fie salvat. Ce soarta va avea bietul catel…

În urmă cu câteva săptămâni, Valia Orfanidou conducea pe un drum rural din Grecia, când, ...

error: Content is protected !!