I-a dăruit un câine soţiei sale, bolnavă de Alzheimer. Prima lor întâlnire este incredibilă

Armonia deplină într-o familie se materializează şi prin faptul că fiecare dintre parteneri caută să îi ofere celuilalt confortul de care are nevoie. Este şi cazul lui June Anderson, o femeie care se se luptă de foarte mult timp cu necruţătoarea boală Alzheimer şi care a primit un dar minunat din partea soţului său, Bruce: un câine ca prieten şi ca animal de companie.

Loading...

Bruce spera ca acest câine, pe numele său Sadie, va fi un bun companion pentru soţia lui, ajutând-o să găsească mereu drumul bun spre casă după plimbările pe care le face prin împrejurimile casei sale.

După ce Sadie a avut parte de un dresaj ca la carte, învăţând foarte bine drumul către casă, a venit în sfârşit momentul ca ele să se cunoască. June era foarte încântată de venirea lui Sadie. Soţul său povesteşte nerăbdarea pe care femeia a experimentat-o până la sosirea căţeluşei. În ultimele zile nu existase niciun moment în care ea să nu întrebe când va veni.

Cel mai important test era însă modul în care avea să se creeze o conexiune între June şi Sadie. Va exista oare acea chimie între acestea, vor fi potrivite una pentru cealaltă, sau vor stabili acea legătură strânsă? Acestea erau întrebările care îi frământau pe toţi cei implicaţi.

Totul a decurs însă minunat. De cum a ajuns în casă, Sadie s-a îndreptat direct către June arătându-i astfel că va fi o parteneră de nădejde. După doar câteva momente ele deja se jucau pe covor şi se purtau ca două prietene adevărate, de parcă se cunoşteau de multă vreme.

Câteodată este nevoie de câteva zile sau chiar luni pentru ca între un om şi un câine să se creeze o legătură afectivă. În cazul lui Sadie şi a lui June, această perioadă s-a scurtat vertiginos, fiind practic aproape inexistentă.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!