Imaginea zilei, la Constanta. “La intervenţii se leagă noi prietenii!”

Un incendiu a cuprins un garaj din Constanţa. Au ars toate bunurile din interior, însă nu au existat victime. Din fericire, pompierii constănţeni au reuşit să scoată la timp, din flăcări, un căţeluş, iar imaginea cu salvatorul şi patrupedul a devenit imediat virală.

Loading...

“La intervenţii se leagă noi prietenii!”, precizează, pe pagina de facebook, reprezentanţii ISU Constanţa.

Un câine din California şi-a aşteptat o lună, stăpâna, în faţa casei mistuită în incendiile de vegetaţie. Întâlnirea, cu adevărat emoţionantă

Dacă s-ar oferi un premiu pentru “cel mai loial prieten”, cu siguranţă acesta ar fi câştigat de un câine din California. Ciobănescul Madison şi-a aşteptat stăpâna timp de o lună în faţa casei care fusese mistuită în uriaşele incendii de vegetaţie din statul american.

În tot acest timp, câinele a fost hrănit de un grup de activişti care a salvat animalele din zonele afectate de incendii. Când autorităţile i-au permis proprietarei să se întoarcă acasă, femeia a fost cuprinsă de o bucurie nemărginită să vadă că prietenul pe care îl considera pierdut o aştepta fericit la locuinţa devenită acum o ruină.

Madison s-a revăzut şi cu fratele lui, Miguel, care a fost salvat, iar acum sunt din nou de nedespărţit.

Câine tras de coadă din faţa unei maşini de un alt câine, pe o şosea din România

Un câine a fost salvat de la moarte fiind tras de coadă din faţa unei maşini de un alt câine, pe o şosea din România. Imaginile filmate au devenit virale.

O cameră de luat vederi instalată pe bordul unei mașini a surprins o scenă neobișnuită. Această înregistrare, care a fost făcută într-un oraș din România, a fost distribuită pe YouTube, unde a devenit virală cu o viteză uluitoare.

Clipul începe prin a arăta cum se deplasează mașina pe șosea, într-o zonă rurală. Dintr-o dată, de pe câmp apar doi câini.

Numai unul dintre ei observă apropierea vehiculului, care vine cu mare viteză. Câinele nu ezită să-și apuce prietenul de coadă şi să-l tragă de pe şosea, evitând un impact ce putea fi mortal.

“Pentru o clipă am crezut că câinele va muri într-un mod teribil. Din fericire, prietenul său a reușit să vadă mașina și să evite o tragedie.”, a scris unul dintre cei care au urmărit filmarea.

 

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!