Impresionant! O cățelușă și-a riscat VIAȚA pentru a proteja un pui de pisică abandonată

Goldie, o cățelușă din rasa shih-tzu, și-a riscat viața pentru a proteja un pui de pisică abandonată. Ea a fost gasit la marginea unui dig abrupt a unui oraș din Carolina de Sud, chiar de angajata unui adapost pentru animale.

Loading...

Înițial femeia a crezut că este victima unui accidentat, iar când s-a apropiat, și-a dat seama că vietatea proteja un pui de pisica ce fusese probabil abandonat, potrivit Daily Mail.

Michelle Smith, angajata unui adăpost din America, a povestit că a auzit un schelalait de câine la baza unui dig abrupt. A coborât și a găsit într-un tufiș “ghemul de blana”, plin de ciulini. S-a uitat mai bine și a văzut că un pisoi care sugea lapte de la ea.

Michelle a luat cele două animale și le-a dus la adapost, unde medicii veterinarii le-au acordat primul ajutor.  Chiar și la adăpost, Goldie și Kate au rămas de nedespărțit, iar angajatii au vazut dupa foarte scurt timp ca afecțiunea dintre cele doua animale este imensă. Induioșati, le-au facut fotografii si le-au postat pe Facebook.

Află POVESTEA VEREI!

Dacă ai de dus vreo hârtie în biroul administrativ al Mall-ului Veranda, eşti întâmpinat de prezenţa felină care stăpâneşte locul. Cu pete portocalii şi negre care se împleticesc peste blana albă, Vera, se plimbă cu paşi suavi peste recepţie şi te întreabă din priviri: ”Cu ce treabă pe la noi?”

Pisica Vera este precum copilul tuturor din birou. Legile locului s-au schimbat de astă-primăvară, când a apărut ea. ”Fii atent când închizi uşa că iese Vera! Nu lăsa mâncare pe masă că o linge Vera!”

Vera îşi duce existenţa printre monitoare, rafturi, hârtii şi call-uri. Mănâncă facturi, roade acte adiţionale. Dar nu a fost mereu aşa. Când a fost găsită, nimeni din birou nu şi-a imaginat că se va ajunge aici.

Povestea felină începe cu ceva vreme în urmă. Pisică rezistentă, mama Verei se adăpostea prin zonă încă de pe vremea când clădirea mall-ului era fabrica de materiale Prodplast. Astă-primăvară, a născut 5 pui pe acoperişul centrului comercial, acolo unde aburi calzi o protejau de frig. În joaca lor, puiuţii au căzut între zidurile clădirii, pentru că într-o zi, angajaţii de la Deichmann au început să se plângă administraţiei mall-ului:

-Mă iertaţi, dar se aud mieunături din perete toată ziua! E înfricoşător!

Pe 24 aprilie au chemat pompierii, care au distrus zidul. Din pereţii de la Deichmann au ieşit victorioşi patru pisoi care n-aveau mai mult de-o lună, cu modele amuzante din pete portocalii şi negre peste blaniţa albă. Li s-a hotărât destinul la faţa locului, cei patru norocoşi fiind adoptaţi de către care cum s-a oferit. Fiindcă părea că se mai aude un mieunat, pompierii au plecat, dar zidul a mai fost lăsat deschis, pentru eventualitatea în care mai exista vreun rătăcit înăuntru.

Andrei, directorul mall-ului a primit foarte curând o scrisoare de la conducerea unuia dintre magazine – ”Aşa ceva nu este posibil într-un magazin al nostru! Animale sălbatice!?”

După ceva vreme, Cristina, care se ocupă de chiriaşii din mall, e anunţată de cei de la Deichmann că a mai ieşit un pisic din perete. Când a coborât să vadă ce şi cum, i s-a spus că pisoiul a fost luat de cineva de la pază, potrivit one.ro.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!