IMPRESIONANT! Și-a pierdut câinele și a postat o fotografie cu el pe Facebook, dar de ziua ei a avut parte de surpriză

În urmă cu câteva zile, Connie Zuniga era sfărșită de dorul animalului său de companie ccare a dispărut. Cățelușa Khaleesi, un exemplar din rasa Husky, o femelă pe nume Khaleesi, dispăruse în urmă cu aproximativ două săptămâni. Stăpâna ei a încercat prin toate mijloacele să o găsească. A postat imagini cu vietatea pe rețelele de socializare în speranța că cineva îi va da un semn care să o ajute să o găsească pe „prietena” ei.

Loading...

Dar, datorită acelei postări pe care Connie o distribuise, o femeie din Kissimmee, Florida, a găsit-o. Khaleesi a fost adus acasă în siguranță, iar cățelușa a fost la fel de încântat să o regăsească pe stăpâna lui.

A fost atât mai fericită, încât Connie și-a serbat ziua de naștere la doar câteva zile, așa că a avut parte de cel mai frumos cadou. Khalessi avea pui! Așadar, Alyssa Rodriguez, tânără care a găsit husky-ul, ar putea să primească unul dintre pui, potrivit realitatea.net.

L-a găsit când NU mai spera să-l vadă vreodată. 

O iubitoare de animale din  San Juan, capitala statului asociat Puerto Rico al Statelor Unite ale Americii, nu mai spera să-l revadă pe Tobiascel, un câine din rasa labrador, pe care îl pierduse în urmă cu cinci ani.

Candelaria Martin a reușit să-și găsească animalul de companiei prin intermediul unui grup dedicat animalelor de companie pierdute. Întâmplător, ea a văzut câteva fotografii postate pe Insatgram de noua stăpână a patrupedul său. Acela a fost momentul când a sperat că-l va readuce acasă pe cel mai bun prieten. Așa a și fost.

„L-am recunoscut imediat într-o fotografie, după ochi, după privire”, a declarat emoționată Candelaria. Apoi, tânăra a meres să-l întâlnescă pe labrador.

„În momentul în care ne-am întâlnit, a venit direct la mine. M-a mirosit, a sărit pe mine, era în culmea fericirii. Același lucru l-a făcut și cu mama, care venise cu mine. A fost evident că era Tobias. Apoi s-a dus direct la mașină. Era evident că vrea să se întoarcă acasă”, a povestit Candelaria.
„E un miracol. Mi-am recuperat cel mai bun prieten”, a spus tânăra pentru clarin.com.

Patrupedul se afla tot în zona în care locuiește Candelaria, la câteva blocuri distanță.

„Tobi a ajuns în familia noastră când eu am împlinit 15 ani. L-am ales împreună cu frații mei. A învățat de mic să deschidă ușa de la intrarea în casă și așa l-am pierdut. A ieșit pe ușă și n-a mai venit”, a îcheiat ea, potrivit clarin.com.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!