Iubitorii de câini trebuie să știe ASTA! Patrupezii percep lucruri NEBĂNUITE despre stăpânii lor.

Din cele mai vechi timpuri se spune că cel mai bun prieten al omului este câinele. Loial și iubitor, patrupedul este capabil să perceapă lucruri despre stăpânul său la care acesta nici nu se gândește măcar. Mai mult, câinele poate să simtă stările de spirit ale stăpânului și emoțiile acestuia.

Loading...

Câinele tău știe întotdeauna dacă ești trist

Atunci când ești deprimat sau dezamăgit, câinele tău va adopta o atitudine submisivă,își va lăsa la o parte jucăriile și este foarte posibil chiar să refuze să mânânce. În majoritatea cazurilor asemănătoare, prietenul canin își va observa stăpânul dintr-un colț al camerei pentru o perioadă, iar apoi va veni și se va așeza lângă el. Mai mult, unii câini adoptă acest comportament și față de străini, nu neapărat numai în relație cu stăpânii, potrivit dognotebook.com.

Îți poate simți intențiile

Cățeii au o abilitate specială atunci când urmează să se întâmple ceva neplăcut. De exemplu, câinele tău va ști dinainte atunci când vrei să îi faci o baie și se va ascunde înainte să apuci să dai drumul la apă. Pe de altă parte, el va ști dacă intențiile tale sunt bune, iar ceea ce urmează să faci este spre binele lui. Majoritatea cățeilor se vor supune anumitor procese neplăcute pentru ei, precum tunsul sau tăiatul unghiilor, dacă stăpânul se află în apropierea lui pentru a-i oferi sprijin emoțional.

Îți poate simți frica

Câinii au simțul mirosului foarte bine dezvoltat, iar din acest motiv pot simți imediat anumiți hormoni pe care îi secreți. Atunci când ești speriat, eliberezi o cantitate considerabilă de adrenalină, pe care cățelul tău o poate simți și pe care o asociază cu frica sau pericolul. În această situație, acesta va începe să latre pentru a te proteja. În schimb, majoritatea caninilor de talie mică vor acționa invers, adoptând comportamentul stăpânului.

Știe dacă ești nervos din cauza lui

Atunci când fac ceva greșit, cățeii realizează numai când stăpânul observă și începe să se enerveze. Este de ajuns să te uiți urât la câinele tău pentru ca el să înțeleagă că ești nervos și să se retragă la locul lui, cu capul plecat și coada între picioare. Totuși, aceștia îți pot simți furia, însă nu înțeleg întotdeauna care este sursa ei.

Câinii știu dacă o femeie este însărcinată

Chiar dacă nu există dovezi științifice în acest sens, majoritatea stăpânilor au observat că prietenii lor canini simt dacă o femeie din casa în care trăiesc este însărcinată. Aceștia adoptă un comportament mai atent față de ea și încearcă să o protejeze mai mult decât de obicei. Mai mult, este posibil ca acesta să își pună capul sau să adulmece abdomenul femeii însărcinate.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!