Jaguarul agresiv sare asupra unui câine – Îngrijitorii sunt de părere că separarea lor nu este o idee bună

Unele animale stabilesc prietenii cu totul neaşteptate. Acesta este cu siguranţă şi cazul jaguarului Jag alături de Jack Russell Terrierul Bullet. Deşi aţi fi tentaţi să spuneţi că cei doi nu se vor putea înţelege niciodată, ei dovedesc tuturor că sunt cei mai buni prieteni.

Loading...

Cine îi vede pentru prima dată împreună rămâne înmărmurit.
La urma urmei, Jag este mult mai mare decât Bullet, iar câinele ar putea deveni oricând o masă delicioasă pentru jaguar, dacă acesta ar dori. Dar odată ce îi vezi cât de mult se iubesc, este clar pentru oricine că acest duo este inseparabil.

Jag era dor un pui când a venit pentru prima dată în Africa de Sud în adăpostul Loja Akwaaba. Imediat, el şi proprietara lui au stabilit o relaţie unică. Jaguarul dorea să fie mereu în preajma noii sale mame adoptive. Dar prietena sa umană ştia că acest lucru nu poate dura la nesfârşit. La urma urmei, Jag creştea rapid şi avea nevoie de mai mult spaţiu şi timp petrecut în exterior. Ea a căutat o soluţie care să-l bucure pe Jag.

Soluţia s-a dovedit a fi Bullet, un câine Jack Russell adorabil.
A presupus că acest câine prietenos s-ar putea înţelege de minune cu Jag şi nu s-a înşelat. Cei doi au devenit aproape imediat cei mai buni prieteni. Ei se jucau împreună, mâncau împreună şi chiar dormeau împreună. Era evident că fusese alegerea perfectă.

Proprietara lui Jag nici că putea fi mai fericită pentru găsirea unui asemenea prieten.
Cu toate acestea, ştia că prietenia lor se va schimba la un moment dat. Jag devenea tot mai mare şi în cele din urmă s-a maturizat devenind adult. Asta însemna că nu mai putea să se joace în toate locurile unde era obişnuit. A fost necesar să fie mutat într-o zonă împrejmuită de dimensiuni generoase. Acest lucru trebuia să îi asigure faptul că va avea suficient spaţiu de mişcare şi că nu îl va face să se simtă captiv.

A venit ziua când jaguarul Jag a fost mutat în noua locaţie şi din păcate, Bullet nu fusese invitat. La urma urmei, era atât de mic şi, de fapt, locul lui nu era lângă o felină de mari dimensiuni. Unele persoane chiar erau de părere că Jag îl va răni la un moment dat pe Bullet. În plus, jaguarii nu sunt domesticiţi, aşa că nu erau siguri ce va face Jag atunci când nimeni nu se aştepta.

Cu toate acestea, ideea de a-i despărţi s-a dovedit a fi un dezastru.
Lui Jag şi Bullet nu le plăcea deloc să fie despărţiţi. Când Jag a petrecut mai mult timp singur în noua sa locuinţă, pur şi simplu a plâns timp de 24 de ore. Era distrus. Bullet a refuzat să părăsească uşa de acces către bunul său prieten, sperând să găsească o cale să intre, astfel încât să-şi petreacă timpul cu cel la care ţinea cel mai mult.

Din fericire, proprietara lui Jag şi a lui Bullet a înţeles că separarea celor două animale nu a fost o idee bună.
Prietenia lor era atât de puternică, încât singurul lucru logic era ca ei să-şi petreacă tot timpul împreună. Prin urmare, l-au lăsat pe Bullet să se întoarcă lângă Jag. Nici că se putea ca cei doi să fie mai fericiţi că sunt din nou împreună.

Cele două animale au fost astfel lăsate să stea din nou împreună şi acest lucru nu se va schimba, cel puţin atâta timp cât Jag îşi va aminti cine este cel care pare să domine. Chiar dacă am tinde să credem că jaguarul este liderul, adevărul este că Jack Russell-ul este cel care face legea.

Când te uiţi la aceste două animale, este clar că se iubesc foarte mult.
Afecţiunea unuia pentru celălalt ne poate ajuta să înţelegem mai bine animalele şi relaţiile dintre acestea. Deşi se credea că două specii diferite nu s-ar putea împrieteni niciodată, aici în mod clar nu poate fi vorba de aşa ceva. Ar trebui să ţinem minte această lecţie pe măsură ce interacţionăm cu animalele din viaţa noastră şi să ne reamintim că nu sunt cu mult mai diferite decât noi.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!