La prima vedere vulpea pare că se pregăteşte să atace – dar priviţi cum lucrurile iau rapid o turnură neaşteptată

Interacţiunea dintre două animale, unul sălbatic şi celălalt domestic, poate fi uneori extrem de surprinzătoare. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca o vulpe venită din adâncurile pădurii să fie aşa de prietenoasă cu o felină ce se afla în apropierea locuinţei stăpânilor ei.

Loading...

Într-una din zile, o vulpe s-a apropiat nesperat de mult de o zonă locuită şi când credea că nu poate fi observată de nimeni, i-a ieşit în cale o pisică de rasă. Felina se afla în habitatul ei obişnuit şi nu se aştepta la un astfel de oaspete.

Vulpea, la început destul de circumspectă şi prevăzătoare, s-a apropiat cu paşi mici de felină în încercarea de a evalua cu exactitate situaţia. Fiind un animal de pradă, primul instinct al vulpii ar fi fost acela de o a ataca pe pisica din faţa ei. Realitatea a fost cu totul alta pentru că vulpea, dar şi pisica, au adoptat o atitudine prietenoasă, ba chiar extrem de jucăuşă.

Nici mai mult nici mai puţin, vulpea şi pisica au început să se hârjonească prin tufişurile de pe marginea străzii ca două bune prietene de joacă. Dacă cele două animale se aflau la prima întâlnire reacţia lor este cu adevărat specială. Pesemne conformaţia corpului şi faptul că şi vulpea şi pisica au blana asemănătoare şi diferită doar prin culoare le-a adus în postura de a nu se teme una de cealaltă.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Lăsat în urmă din cauza pandemiei, un câine a călătorit peste 16.000 km pentru a-și revedea stăpânii

Zoe, Guy și cei doi fii, Cam și Max, au fost nevoiți să se despartă ...

error: Content is protected !!