Labradorul care a mers 50 de kilometri până la stăpânul care o abandonase, dar nu a vrut să-l vadă. Uite ce s-a întâmplat cu el

Povestea lui Lady, un cățel bătrână, a facut inconjurul lumii după ce a mers aproape 50 de kilometri pentru a-și regăsi familia care o abandonase.

Loading...

Labradorul a ajuns într-un adăpost pentru animale în 2012, când stăpânul ei a murit, însă a fost adoptată la scurt timp de o altă familie, însă noii stăpâni nu l-au plăcut, aşa că l-au dus înapoi la adăpost, motivând că nu s-a înțeles cu celălalt câine al familiei.

Apoi, Lady şi-a găsit un nou stăpân, însă dorul faţă de cei care o abandonaseră a fost atât de mare încât ea s-a întors la foștii stăpâni care l-au respins..

Abandonat acum de două familii, Lady a mers iar 50 de km până la adăpost, tot pe jos.

Soarta lui s-a schimbat radical  când moştenitoarea companiei Wrigley Gum, Helen Rosburg, din Florida, a aflat povestea lui. Helen a decis să-l adopte şi a trimis chiar un avion privat care să transporte câinele până la ea la fermă. Acum norocosul cățel locuieşte alături de alte 300 de animale salvate din adăposturi, potrivit Dailymail.

Pep a făcut ÎNCHISOARE pe viață! Povestea acestui labradoreste ULUITOARE

Justitia din Statele Unite a dat si decizii bizare. Cazul, la inceputul secolului XX, a starmit multe comentarii, in care un patruped a fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce un guvrnator a solictat acest lucru. Acesta a fost condamnat la închisoare pe viaţă în anul 1924, după ce a ucis cu sânge rece pisica guvernatorului Pennsylvaniei. Astfel, labradorl negru, a ajuns în penitenciarul Eastern State în data de 12 august 1924, după ce a omorât animalul de companie al guvernatorului Gifford Pinchot, o pisică. Mai mult, el a primit şi un număr de înregistrare, C-2559.

Se pare ca guvernatorul a incercat „sa dreaga busuiocul”, potrivit acestuia, povestea a fost alta: Pep a fost trimis la închisoare pentru a fi folosit ca mascotă pentru prizonieri, deoarece el şi directorul închisorii, Herbert Smith erau prieteni. Cu toate acestea, se pare că Pep a avut o viaţă fericită după gratii, fiind iubit de toţi deţinuţii pentru firea sa blândă, murind după zece ani de închisoare, conform daily mail.

 

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!