Loialitate fară margini pe calea ferată. O poveste emoționantă desprinsă parcă dintr-un film

O poveste foarte emoționantă s-a petrecut in Rusia. În urma unui apel telefonic, autoritățile ruse erau anunțate de către un mecanic de locomotivă că într-o localitate din apropiere de Moscova se află un animal ranit de ceva vreme fix pe calea ferată.

Loading...

La sosire, sa dovedit că este vorba de o cățea care a fost accidentată cel mai probabil de tren și care nu putea să se mai miște.

Eforturile imediate de a scoate animalul de pe calea ferată au fost în zadar deoarece acest câine (camarad) din imagini devenea agresiv la fiecare încercare.

La un moment dat un tren a început să se apropie cu viteză și toată lumea prezentă a devenit panicată. Auzind semnalul trenului, câinele care o păzea s-a dus la cățea și s-a așezat lângă ea ca și cum ar fi pentru ultima dată.

Ambele animale și-au coborât capul, le-au apăsat pe pământ și trenul a trecut. Așa a făcut timp de 2 zile la rând. Gândiți-vă! A încălzit-o timp de două zile, astfel încât ea nu a înghețat și și-a pus în pericol viața de fiecare dată! Autoritățile au rămas impresionate și spun ca a fost vorba de instinct, dragoste, prietenie și devotament.

În final animalele au fost salvate și duse la adapost iar autoritătile le caută acum stăpani.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Momentul în care acest câine îşi regăseşte familia după 7 luni este emoţionant până la lacrimi

Datorită inteligenţei şi devotamentului lor, câinii ştiu să-şi arate afecţiunea faţă de acei oameni care îi preţuiesc cu adevărat. Comportamentul lor poate de multe ori să impresioneze prin naturaleţe şi prin reacţiile pe care le au în faţa unor situaţii de o sensibilitate aparte. Este şi cazul câinelui din acest filmuleţ, care în momentul în care îşi revede stăpânul reacţionează într-un mod care ne lasă fără cuvinte.

Întâmplarea din acest filmuleţ s-a petrecut în Frisco, Texas, unde Dora, căţeluşa din aceste imagini, s-a speriat teribil de zgomotul şi luminile unor artificii şi a sărit gardul din curtea familiei care a adoptat-o.

Stăpânii ei au fost devastaţi de pierderea Dorei şi au căutat-o îndelung în speranţa că o vor regăsi. Pe zi ce trecea căutările se dovedeau zadarnice, însă după aproape şapte luni soarta le-a zâmbit în momentul în care Dora a fost găsită.

De mare ajutor a fost cipul pe care căţeluşa îl avea implantat de către medicul veterinar şi care a oferit informaţii suficiente despre ea şi stăpânii acesteia. Întâlnirea Dorei cu familia în care crescuse a fost emoţionantă până la lacrimi.

Cu ochii ei blânzi l-a privit pe stăpânul ei care nu mai contenea s-o mângâie şi s-o alinte cu blândeţe. Uşor şi-a pus capul pe piciorul bărbatului şi i-a întins laba din faţă în semn de mulţumire că în sfârşit erau iarăşi împreună.

Finalul filmuleţului se vrea a fi un mesaj de încurajare pentru toţi proprietarii de câini care ar trebui să meargă cu ei la cabinetele veterinare în vederea implantării unui microcip care de multe ori îi poate salva viaţa animalului de companie.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!