Loialitate: Un cățel stă de trei ani în același loc. Află care este motivul

Dacă povestea câinelui Hachiko, din Japonia, va impresionează de fiecare dată când o auziți, trebuie să știți că și alți câini sunt dovezi incontestabile ale devotamentului față de oameni.

Loading...

Acest cățel și-a așteptat stăpâna trei ani de zile, în același loc, dar ea nu a mai venit niciodată. Acum ”Hachiko” a devenit cunoscut pe tot mapamondul pentru devotamentul sau față de stăpâna lui. Mai mult, femeia nu și-a abandonat cățelul pentru că nu-l mai voia, ci pentru că este foarte bolnavă.

Din fericire, vecinii bătrânei le-a fost milă de patruped și  acum au grijă de el.

Un alt Hachiko? Voi ce părere aveți?

O cățelușă s-a întors acasă după doi ani și jumătate în care nimeni nu a mai știut nimic de ea

A dispărut de acasă în urmă cu doi ani și jumătate, dar a fost găsită la 3.600 de kilometri depărtare de casă.

Este povestea unei cățelușe din California, despre care nu se știe cum a parcurs ea sute de kilometri și ce a făcut în acest timp. Stăpânii sunt extrem de fericiți pentru că au  găsit-o pe Trixie.

În ianuarie 2015, Trixie a fost pierdută de familia ei, dar, zilele trecute, căţeluşa a fost găsită în parcarea unui complex comercial din California, la câteva sute de kilometri de San Francisco. Şi la peste 3.600 de kilometri depărtare de casă.

Stăpân: “N-am mai dormit nopţile de când mi-au telefonat că să-mi spună că au găsit-o, eram îngrijorată că nu ajunge cu bine acasă, visam că n-am avut-o niciodată.”

Din fericire, Trixie a fost găsită pe străzile aglomerate de oameni cu suflet bun și au dus-o la un  adăpost pentru protecția animale. Administratorii adăpostului au descoperit, prin intermediul microcipului, cât de departe călătorise.

Stăpân: “Ea trebuie să fie aici, să facă parte din familia noastră. Aici e locul ei, aici e iubita şi îngrijită. Nu ştim ce s-a întâmplat cu ea timp de doi ani şi jumătate. Nu ştim cum a ajuns până acolo, prin ce aventuri a trecut, bune sau rele. Dar suntem fericiţi că s-a întors acasă, în siguranţă. Vom avea grijă de ea tot restul vieţii”, potrivit stirileprotv.ro.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!